A menekült-ügy háttere

Nemrég vettem valamit Budapesten, a 12. kerületben, és a boltban egy húsz év körüli fekete bőrű fickó volt az eladó, aki annyit tudott magyarul, hogy ?hölgyem?, ?uram?, és ?köszönöm?. Szellemeskedőn megjegyezhetnénk, hogy akkor tehát többet tudott, mint oly sok magyar anyanyelvű kollégája, de ezt most hagyjuk. Nekem ez volt az első szembesülésem a menekült-üggyel: Magyarországon, magyar boltban, magyarul nem tudok vásárolni?

 albanian-refugees-to-bari-italy_1991

A média nagyon rá van állva a menekült témára: hajdani turista-paradicsomok pusztultak el, városok váltak élhetetlenné, negyedek életveszélyessé, mindenhol forrnak az indulatok, véres, erőszakos összecsapások a lakosság és a menekültek között, emberi jogi kérdések, politika vs. moralitás viták.

Az Egyesült Államok zárta a határait, a parti őrség megállít és átkutat minden hajót, a reptereket zárják, a szárazföldi határokon magas kerítéseket és falakat húztak. Ausztrália partjait őrzi a haditengerészet, a reptereket ellenőrzik. A gazdag arab országokba az mehet be, akinek kell a szakmája, más senki. Tehát marad Európa.

Azt mondják, mintegy 50 millió menekült tart Európa felé. Javarészt képzetlen, európai nyelvet nem beszélő, az európaitól merőben más kultúrában nevelkedő, más értékrendet valló ember. Közel 50 millió. Európa lakossága 730 millió.

Háttér-elméletek

Sokféle elképzelés született a menekült-hullám magyarázatára. Nézzünk néhányat:

Az Egyesült Államok kormánya áll a háttérben, ezzel akarja tönkretenni az öreg kontinenst, hogy gazdasági előnyre tegyen szert.

Az Iszlám Állam csinálja, hogy ezzel gyengítse meg az egyik ellenségét, Európát.

Az albán maffia véres háborúban legyőzte az olasz meg az orosz maffiát, és felfuttatta az embercsempészést, amely évente több milliárd dollár bevételt hoz a számára. Azzal nem törődik, hogy milyen egyéb következményei vannak a biznisznek.

Az egyik elmélet szerint a menekülthullámot a legnagyobb terrorszervezetek csinálják, akik szövetségre léptek, és az embertömegek fedezetében utaztatják specialistáikat meg öngyilkos merénylőiket, akik csak a parancsra várnak.

Egy másik elmélet szerint a menekülthullám egy háború előkészítő fázisa, a menekültek az 5. hadtest, beszivárognak a határokon túlra, és csak a parancsra várnak. Sokaknak feltűnt, hogy a menekültek nagy többsége fiatal és középkorú férfi, nők, gyerekek, idősek alig vannak közöttük ? mintha egy hadsereg tagjai lennének, katonák, zsoldosok?

Az egyik leginkább elterjedt nézet szerint a menekülthullám az iszlám előrenyomulása.

Fehér Európa

Mostanában gyakran hallani a jelmondatot: ?Európa az európaiaké!?.

Mondják, van egy nagy, évszázados szembenállás a kereszténység és az iszlám között, és ez a harc újult ki.

Épp ma olvastam egy cikket, amiben arról írtak, hogy az egyik európai nagyvárosban milyen trükkel érték el a helyiek, hogy ne építsenek mecsetet.

Szociológusok és politikusok jó ideje aggódnak amiatt, hogy bőrszín, vallás, kulturális háttér tekintetében nagy változás előtt áll Európa. Európában folyamatosan csökken a fehér népesség, egyre kevesebb fehér gyerek születik, miközben a betelepültek sokkal szaporábbak.

Tehát, a helyzet, amit felvázoltak, a következőképen néz ki: generációról generációra kevesebb fehér gyerek születik Európában, a lakosság fokozatosan elöregszik, azaz a lakosság egyre nagyobb része válik nyugdíjassá, egyre több a menekült, akik sokkal szaporábbak a fehér lakosságnál, csakhogy a menekültek túlnyomó többsége nem képzett, nem beszéli a nyelvet, nem tud még annyira sem integrálódni, hogy munkába álljon, azaz állami pénzből kell eltartani őket.

Magyarországon ugyanaz történik a cigánysággal, mint Európa egészében (főleg nyugat-Európában) az iszlám menekültekkel, bevándorlókkal. Magyarországon a cigány lakosság mintegy 85 százaléka munkanélküli, és míg a magyar lakosság folyamatosan csökken, a cigányság harmincévente megduplázódik. Az optimistább jóslatok szerint 25-30 év múlva csak ettől az egyetlen tényezőtől összeomlik az ország gazdaságilag. Pesszimistább elemzők feleennyi időről beszélnek.

A prognózis szerint harminc éven belül várható egy egész Európára kiterjedő háború, aminek oka a belső kulturális feszültségek. A háború az iszlám és a más hitű lakosság között robban majd ki.

A háttér

Ennyi elmélet, médiahír és politizálás után vizsgáljuk meg, hogy mi húzódhat meg a menekültáradat hátterében ? valójában.

Én abból indulok ki, hogy az országok nem fontosak, de a Föld fontos, a népek sem fontosak, de az emberek azok. A politika nem érdekel, az emberiségre zúduló problémák többségéért a politikát teszem felelőssé. Mindenhol emberek élnek, és mindenhol játszadoznak az életükkel.

Azt látom, hogy a nagy játékosok nem kötődnek rasszokhoz, népekhez, politikai rendszerekhez, vallásokhoz, ideológiákhoz. Felette állnak ezeknek, ezeket a többieknek találták ki, hogy a mesterséges ellentétekkel lekössék őket.

Nekem úgy tűnik, hogy a menekültáradat a korábbi terrorizmus-játszmának a fejlesztett verziója.

Mi a terrorizmus lényege? A terrorizmus elleni háború. Annak mi a lényege? Az, hogy a nemzetközi terrorizmussal eltűntek a hadszínterek, többé nem lehet rámutatni a térképre, hogy itt vannak a jók, itt meg a rosszak. Mindenhol vannak jók, és mindenhol vannak rosszak. A világ minden talpalatnyi helye csatatér lehet.

Egyetlen terrorista robbantani akar, a hajsza dollár-milliárdokba kerülhet, és tízezreket mozgósíthatnak egyetlen ember miatt.

A menekültáradat azt eredményezi, hogy eltűnnek a frontok, eltűnnek a hátországok, mindenhol kell harcolni, mindenki ellen.

Azután a társaság, ami ezt az egész helyzetet előidézte, egy furcsa napon előáll majd a megoldásra. És senki nem mond nemet, senki nem lázad ellene, a tömegek könnyes szemmel, megkönnyebbülten fogadják majd a megoldást.

Az agyonellenőrzött, agyonszabályozott világot.

Megjegyzések

Az Egyesült Államokban is kongatják páran a vészharangot, mert 2014-ben az ország történelmében először, kevesebb fehér gyerek született, mint színes bőrű. Ennek a pániknak tényleg semmi értelme. Az amerikai kultúra sokszínű kultúra, aminek ugyanúgy része a fehér, a fekete, a latin, és az ázsiai kultúra. Szimbolizálva azt, hogy ha a mögöttes érdek nem avatkozik be, a multikulti nagyon jól működik, és nagyon gyümölcsöző.

Pelican Bay egyike azoknak a börtönöknek, melyek ?maximum security? besorolást kaptak. Ha kíváncsiak vagytok, hogy milyen világot terveznek nekünk, keressetek róla filmeket.

És a jóslat: ?Most a háború egy teljesen új formája közeleg.?.

Hozzászólások:

9 thoughts on “A menekült-ügy háttere”

Comments are closed.