Megbüntették, mert gyümölcsössört fogyasztott

A rend éber őrei mindig jó helyen és időben büntetnek!

GYÜMÖLCSÖS SÖRT IVOTT A PADON, DÖBBENETES DOLGOT TETTEK VELE!

Alighanem Magyarország legveszedelmesebb bűnügyét sikerült felgöngyölíteni, és példásan megbüntetni a tettest! (Nem.)

Az alábbi bejegyzésre a Facebookon bukkantunk. Igen tanulságos, és sok mindent elmond arról, kinek is kell félnie ma, Magyarországon az igazi bűnözők, csalók és korrupt pénzemberek helyett!

“Ez úton szeretnék elnézést kérni azoktól a polgártársaimtól, akiket a ma esti cselekedetemmel megbántottam.

14685803924542_41499053_db

Korábban nem gondoltam át, mennyre súlyos károkat is okozok a velem egy közösségben élő embertársaimnak, amikor is galád módon arra vetemedtem, hogy Vonnegut Gépzongora című művéből hátralevő mintegy 80 oldalamat este fél tíz után, a Bethlen Gábor tér egy padján olvassam el, tekintettel a tavaszi jó levegőre.

Botor és együgyű fejemmel nem értettem meg, mennyire súlyosan társadalomellenes cselekedetet követek el, amikor engedvén a világi örömök csábításának, kibontottam a kisboltban 160 forintért megvásárolt 2,0% alkoholtartalmú grapefruitos HB sörömet.

14685803925451_11912150_db

Utólag is mély megbánással gondolok arra a bűnös élvezetre, amit akkor éreztem, mikor belekortyoltam az ördög eme bűnös italába.

Hála és köszönet a Minden Közterületek Éber Őreinek, akik bűnbeesésem első pillanatában a helyszínen teremtek, és megakadályozták, hogy gyarló lelkem a gyehenna tüzében perzselődjön, ahol a mindenség végéig Kisgrófo-t kellene hallgatnia.

Bűnömet megbántam.

Okuljatok a példámból, Testvérek!”

Mint ahogyan a képen is látszik, a fiút 5 000 Ft-ra büntették azért, mert miközben békésen olvasott egy padon, megivott egy doboz 2%-os sört közterületen!

Miért van az, hogy mindig kisember szívja meg Magyarországon, a nagy halak meg tovább lubickolhatnak a vízben?

Ha téged is felháborít az eset, ne felejtsd el megosztani! 

Hozzászólások: