Lelankadt akció előtt? 5 ok, hogy ne csajozz részegen, belőve.. stb!

signs-of-ED

A sört szokás ?folyékony bátorságnak? nevezni, de az igazság az, hogy nem kéne annyira paráznod egy bulin a csajozástól, hogy csak a hatodik pohár után merj odamenni. És itt nem csak valamifajta magasztos jellemformálásról van szó: íme 5 dolog, ami miatt tényleg hátraveti a hódítási esélyeidet a piálás egy partin.

Csomót köt a nyelvedre

Hiába lesz bátorságod a sokadik sör után, ha egyszer részegen nem fogsz két értelmes szót sem kinyögni. Ha csak nem vagy olyan jóképű, mint Brad Pitt, akkor valószínűleg muszáj lesz legalább pár sort mondanod, hogy minimum egy telefonszámmal távozz a társalgásból.

Büdös leszel

Azt biztos, hogy a sörszag is leveszi a hölgyeket a lábukról, csak nem abban az értelemben, ahogyan azt te szeretnéd!

Nem tudsz tőle táncolni?

Egy érzéki tánc szinte már kész előjáték, és nyilván te sem szoktad kihagyni a lehetőséget, hogy jól megtáncoltasd a lányt, akit épp fűzni próbálsz egy partin. Ehhez persze szükséges, hogy kéznél legyenek a jó mozdulatok, amikkel elkápráztathatod ? viszont ha leittad magadat a megszólítás előtt, akkor nehezen fogod demonstrálni, hogy micsoda alfa vagy a parketten

?és felállni sem nagyon fog

A csaj és te is vonzódtok egymáshoz, sikerült elcsábítani, és már egy szobán vagy a lakásodon hevülnek a dolgok? Itt fog csak igazán kellemetlenül érinteni, ha túl sokat vedeltél, mielőtt küldetésbe indultál volna: az alkohol ugyanis nagyban csökkenti az egészséges merevedési képességedet, és ha részeg vagy, garantált, hogy nehézkesen fogsz felemelkedni az alkalomhoz.
Hozzászólások: