Leharapták a fülét a 26 éves lánynak, azóta képtelen enni!!

2013 márciusában brutális támadás áldozata lett egy fiatal lány:
többek közt egy jókora darabot kiharaptak a füléből.
Azóta anorexiával küzd.

ful1

Egy márciusi éjjel örökre megváltoztatta a most 26 éves Kylie Price életét.
A lány épp hazafelé tartott, amikor megéhezett.
Megállt, hogy vegyen pár falatot egy utcai árusnál.
Ekkor történt a brutális ? és máig érthetetlen ? támadás.
Kylie mögött egy nő egyik pillanatról a másikra elvesztette a türelmét,
majd elkezdett ordítozni a büféssel és a fiatal nővel is.

ful2

?Elég nagydarab volt, és látszott rajta, hogy már épp eleget ivott? ? idézte fel a történteket Kylie ? ?Mielőtt felfoghattam volna, mi történik, rám vetette magát, a földre taszítva. A hajamat tépte: úgy éreztem, mintha meg akarna skalpolni.? A támadó azonban hirtelen taktikát váltott, és Price fülébe harapott. ?Hallottam ezt a szörnyű hangot, mint amikor valaki egy uborkába vagy répába harap. Ekkor jöttem rá, hogy a fülembe harapott. Aztán jött a fájdalom. Soha életemben nem éreztem ahhoz foghatót.?

Aztán a támadás amilyen gyorsan elkezdődött, olyan gyorsan véget is ért. A nő nevetett, majd elsétált. Kylie csak ezután fogta fel: nem egyszerűen beleharaptak a fülébe, hanem egy jókora darabot ki is haraptak belőle

Történetünk azonban sajnos nem ér itt véget, a fiatal anyukát ugyanis szabályosan sokkolta új külseje. Orvosai bármennyire is próbálták helyreállítani a támadás előtti állapotot, ő a mai napig látja a nyomokat. Azóta az este óta képtelen enni. Egyetlen pirítóstól is rosszul van. A támadás után az egykor 69 kilogrammot nyomó nő három hónap alatt közel 20 kilogrammtól szabadult meg, ami a családját és a barátait rendkívül aggasztotta ? ő azonban a kiutat látta az evési zavarokban.

ful3

ful4ful4 ful5

?Úgy gondoltam, ha soványabb lennék, ha jó testem lenne, az emberek az alakomra koncentrálnának, nem a sérülésemre? ? magyarázta Kylie, aki azóta önbizalomhiányban szenved, és nem mer kimozdulni a barátai társaságában. Anorexiája átvette felette az uralmat. Az sem segített, amikor megtudta: támadóját elfogták, és elítélték?

ful6

Hozzászólások: