Jól figyelj: ezt jelenti a pasi testbeszéde!

Hány alkalommal gondolkodnak a nők azon vajon mit is akarnak a férfiak? Ha egy kicsit jobban odafigyelünk a testbeszédükre, sok mindent megtudhatunk róluk.

férfi-randi-360x240

Szemkontaktus

Ha több mint 5 másodpercig néz Téged, akkor az, nem véletlen. Felfigyelt Rád és érdekled őt. Innentől kezdve irányíthatod az eseményeket. Az intenzív szemkontaktus mindenképpen pozitív, bár hogy mik a szándékai Veled, az sajnos ennyiből még nem derül ki, de kalandra fel!

Apró mosoly

Sajnos ez a szakértők szerint nem sok jót jelent, ha randi vagy beszélgetés közben többször apró mosolyra fakad, amely nem indokolt a témával, akkor a szándékai nem komolyak és a legtöbb, amit várhatsz tőle, hogy elvisz az ágyáig.

Felvont szemöldök

Ha egy nő érdekli a férfit, akkor automatikusan felvonja a szemöldökét, akár többször is. Ez az inger nagyon gyors, ezért figyelni kell az arcát, miközben randiztok, hogy tudd, nyert ügyed van-e nála. Az antropológusok ezt ?szemöldök vakunak? hívják a villámgyorsasága miatt.

Ha megérinti az övét vagy a nadrágzsebét

Ha többször igazgatja az övét vagy az első zsebébe teszi a kezét, akkor felizgatod őtés mozdulataival akár öntudatlanul is, szeretné felhívni a figyelmed az alsó tájékára.

Hány alkalommal gondolkodnak a nők azon vajon mit is akarnak a férfiak? Ha egy kicsit jobban odafigyelünk a testbeszédükre, sok mindent megtudhatunk róluk.

A legtöbb pasi, ha tűzbe hozza őt egy nő, nagy terpeszben áll. Ez egy szintén öntudatlan biológiai folyamat, így sokszor észre sem veszik.Terpeszállás

Térdek

Ha egy férfi úgy ül, hogy a térdei egymás felé néznek, akkor bizonytalan önmagában. Ha megvan a szemkontaktus, akkor bizonyára felkeltetted az érdeklődését, de szükség van még egy kis pluszra ahhoz, hogy megtegye a kellő lépéseket.

Száj

Ha úgy mosolyog, hogy a fölső ajkát felhúzza, és jól láthatóvá válnak a fogai, akkor szándékai egyelőre nem komolyak, csak kalandozik. Persze ez nem azt jelenti, hogy Te ezen nem tudsz változtatni.

Valamint ha zárt szájjal ördögi mosoly lesz arcán, eközben pedig vagy jobbra, vagy balra húzza fel a száját, akkor egy igazi szívtipróval állsz szemben. Nagy igényei vannak és nehéz őt ténylegesen becserkészni, de sosem lehet tudni, lehet, hogy pont Téged keres!

Hozzászólások: