SZUPER ERŐS HÁZI ANTIBIOTIKUM

A NÁLUNK LEGINKÁBB CSAK A PIZZÁRÓL ISMERT OREGÁNÓ AZ EGYIK LEGERŐSEBB TERMÉSZETES ANTIBIOTIKUM. A NÖVÉNY MAGA NAGYON GAZDAG ANTIOXIDÁNSOKBAN. ÉRDEKES, HOGY NYOLCSZOR NAGYOBB A HATÓANYAG TARTALMA, MINT PÉLDÁUL AZ ALMÁNAK, ÉS HÁROMSZOR, MINT AZ ÁFONYÁNAK.

Az antioxidánsok védenek a káros szabad gyököktől, és erősítik az immunrendszert. Egészségünk érdekében szerezzünk be gyorsan oregánó olajat. Legelőször Görögországban kezdték vírusellenes és gombaölő tulajdonságai miatt alkalmazni. A görög oregánó szó jelentés “öröm”. Hippokratész a legerősebb antibakteriális szerként ismerte az oregánót. A hagyományos gyógyászatban a leveleit emésztési és légzési nehézségek enyhítésére alkalmazták.

oregano-olaj

A növényből kinyert olaj igen gazdag olyan ásványi anyagokban, mint például a kalcium, magnézium, cink, vas, kálium és réz. Ezenkívül nagy mennyiségben található benne C-és A-vitamin is. Egyedülálló összetételének és vegyi anyag tartalmának köszönhetően nagyon erős gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító. Linaol és borneol tartalma miatt magas hatóerővel győzi le a legmakacsabb vírusokat is. Kutatások alapján bizonyították, hogy az oregánóban megtalálható az egyik legerősebb antibiotikum, a karvakról is.

Ha oregánó olajat vásárolunk, fontos, hogy eredeti, spanyol származású legyen (Thymus capitatus), és legalább 70%-os legyen a karvakról tartalma. Az oregánó olaj egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy nincsen káros mellékhatása az antibiotikummal ellentétben. Táplálja a szervezetet, és nem fogyasztja meg a tápanyagoktól.

Hozzászólások: