8 jel, ami lebuktatja a férfit: ha ezt veszed észre, fülig szerelmes beléd, csak titkolja!

A férfiak és nők különbözőképpen mutatják ki szeretetüket. Általában a nők mélyrehatóbbak, érzelmesebbek, odaadóbbak, a férfiak lényegre törőbbek, határozottabbak. Ha egy férfi szerelmes, azonnal látni fogod rajta!

Az alábbi 8 jel arról árulkodik, hogy álmaid pasija nagyon szerelmes beléd!

1.Meghallgat

Legyünk őszinték, a férfiak nem mindig szeretnek beszélgetni. Egy szerelmes férfi viszont valósággal issza a szavaid.

2.Mindent megtesz érted

Álmaid férfija nem fél attól, hogy áldozatokat hozzon érted. Ha úgy látja, hogy boldogtalan vagy mellette, mindet megtesz boldogságod érdekében.

3.Kimutatja a sebezhetőségét

A férfiak nem sírnak, és nem mutatják ki, hogy néha ők is vannak rossz passzban. Ha valaki igazán szeret, akkor nem szégyelli kimutatni előtted a sebezhetőségét.

4.Még a legrosszabb napokon is szerelmes beléd

Nem lehetsz mindig formában, vannak neked is rosszabb napjaid, amikor nincs kedved sminkelni, és pokróc alá bújva olvasol. Ő ilyenkor is kifejezi rajongását, és a legszebbnek lát.

5.Büszke rád

Állandóan dicsekszik veled, elmondja mindenkinek, hogy milyen jó anya vagy, vagy milyen jól főzöl. Nagyon büszke arra, amit csinálsz, és, aki vagy, és ezt ki is mutatja.

6.Megvéd minden helyzetben

Egy szerelmes férfi mindent abbahagy, ha arról van szó, hogy álmai nőjének kell segítsen. Bármilyen problémában ott van melletted. Senkinek nem hagyja, hogy bántson.

7.Harcol veled

Persze az állandó viták, és konfliktusok akár negatívumként is megjelenhetnek az életünkben, de, ha szerelmeddel szállsz vitába néha az azt is jelezheti, hogy odafigyeltek egymásra, és érdekel a másik véleménye. Nem közömbös irántad!

8.Tiszteli a családod, és barátaid

Ha valaki szerelmes, akkor tisztelettel bánik szeretteinkkel, hiszen nem akar megbántani minket.

Hozzászólások: