Ilyen vagy az ágyban – Szexhoroszkóp

th-54211112d0691

A Kosok minden cseppet kiélveznek, az Oroszlánok mindenkit bevadítanak. Na és te? Mondd a csillagjegyed, és megmondom, milyen vagy az ágyban!

Kosok minden pillanatot szeretnek kiélvezni, az utolsó cseppig. Személyiségükből adódik, hogy nem bírnak hosszabb ideig egy helyben ülni, így szex közben is szeretik a változatos pózokat, és olykor kézzel-lábbal benne vannak a dolgok közepében. Nem bírják sokáig együttlét nélkül.

Bikák inkább az orális párton állnak. Szeretik az érzéki együttléteket. A puha, érzéki ajkaival akár egy csókkal is le tudja venni párját a lábáról. A szex közben is birtokolni akarja a másik felet, ezért szereti, ha a két test egymásnak simul. Sokszor.

Az Ikreknek változatos igényeik vannak. Ha a tévé is megy a háttérben az aktus közben, akkor ne csodálkozzunk, amikor inkább a tévére figyel, s nem a párjára. Könnyű a figyelmét elterelni, de ha a hangulata olyan, akkor nagyon figyelmes, és minden értelembe kiszolgálja párját.

Rákok nagyon gyöngédek. A szeretkezés közben ne csodálkozzunk, ha egyszer csak azon vesszük magunkat, hogy semmit nem csinálunk, mégis jó. Nagyon jó. A rákok tudják a dolgukat. Csinálják. Méghozzá jól.Az Oroszlánok tudják, hogyan kell kihozni a másikból a maximumot. Ők azok, akik mellett azt érezheted, hogy ?ezazzzz?. Bennük van a tűz. Ezen felül egy kis érzelemmel szeretik fűszerezni a szexet, így náluk a csók és érintések alapkellékek.

Szüzek nagyon higiénikusak. Nem csak az előtte való fürdés a kötelező, hanem a tiszta ágynemű és a rend. Ha minden adott a szexhez, akkor viszont nagyon érzéki tud lenni. Nagyon ott vannak a toppon, csak egy kicsit önbizalom hiányosak.A Mérlegek a szex terén is úgy szolgálnak, ahogyan azt kérik. Azaz, ha mérleg a párod, jobban teszed, ha kezedbe veszed? khm? az irányítást, és te mondod meg, hogy mikor mi lesz. Élvezi, ha irányítják, szereti a szerepjátékokat is.

A Skorpiók a szex királyai és királynői. Mindent tudnak, ami kell egy jó szexhez. Ha kell felpörget, ha kell megnyugtat. Érzékük van hozzá, és jól csinálják. Szeretik is csinálni. Sőt! Egyenesen követelik a napi adagot. Máskülönben hisztisek lesznek.

Nyilasok szeretnek kicsit elrugaszkodni a hétköznapi dolgoktól. Ők azok, akik legszívesebben minden egyes alkalommal kibilincselnék magukat az ágyhoz, és hagynák, hogy a másik fél szétszedje őket. Kicsit mohók is. Szeretik, ha velük foglalkoznak, viszont az a jó, hogy viszonozzák.

Bakok inkább a konzervatív pályát képviselik. Mindennek meg van a helye ? már ha érted, hogy mire célzok. Nem kenyerük az orál, inkább maradnak a rendes pályán. Viszont azon nagyon sínen vannak.

A Vízöntők mindig találnak valamit unaloműzőnek. Ez legtöbbször inkább a szex. Perverzek, de mindez mellett istenek és istennők. Ő az, aki mindig tud ujjat, akarom mondani újat mutatni.

A Halak elringatnak egy ismeretlen világba, ahol még nem jártál. Vagyis lehet már jártál, ha szeretkeztél halak jegyűvel. Ők olyat tudnak, mit mások nem. Ők a fagyi kehely tejszínhabján a cseresznyeszem.

Hozzászólások:

28 thoughts on “Ilyen vagy az ágyban – Szexhoroszkóp”

Comments are closed.