ÍGY LESZ ATOMBIZTOS A KAPCSOLATOTOK!

Osszátok meg egymással az élményeiteket!

Nagyon fontos, hogy ne csak a negatív gondolatokat és érzelmeket vidd haza, hanem a boldog perceket is. Bármi jó történt veled, az a legszerencsésebb, ha a kedvesed mindig az elsők között értesül ezekről is, s nem csak akkor fordulsz hozzá, ha támogatásra van szükséged.

Törekedjetek a közös élményekre!

A közös élmények mindig összekovácsolják az embereket, akkor is, ha nem éppen párkapcsolatról van szó.
par_osszeillo

Mindennapos apróságok

Te is egészen apró dolgoktól érzed, hogy a kedvesed a rajongásig szeret. Jól esik a mindig ugyanolyan gondosan összehajtogatott, frissen mosott ruha, az odakészített reggeli, ha korábban el kellett rohannia, és a rajzolt szívecske a kocsid ablakán, amit csak hetekkel később veszel észre. Ezek mind-mind szívet melengető dolgok, amik rettentően hiányoznának az életedből, ha nem lennének.

Mutasd ki, mit érzel!

Az embernek a szimpla létezéshez is szüksége van gondoskodó érintésekre, ölelésekre, puszikra, s felnőttként ezek jelentős részét a szerelmünktől kapjuk, a hiányt pedig azonnal megérezzük.

Tartsd fenn a változatosságot!

Nem szabad hagynotok, hogy bármikor is háttérbe szoruljanak a közösen eltöltött percek, a gondtalan kikapcsolódások, vagy éppen a jól bevált programok. Nagyon fontos, hogy nem adhatod ki a kezeid közül az irányítást, neked is éppannyit kell tenned a kapcsolatodért, mint amennyit a legelején áldoztál rá.

Legyen csak a tiétek a pillanat!

Ha vannak már gyerkőcök, nagyon fontos, hogy időnként kizárólagosan csak egymásra koncentráljatok anélkül, hogy a kicsik bezavarnának a képbe. A nagymamák és a nagynénik imádni fognak titeket, amiért rájuk bízzátok a csöppségeket, de nektek is éppennyire jó, hogy kicsit ismételten csak egymásra koncentrálhattok, kizárva a hétköznapokat.
Hozzászólások: