Így csábítsd el a kiszemeltedet! Trükkök, hogy hamar ágyba kerüljetek!

Volt már olyan érzésünk, hogy az önbizalomhiány és a félénkség visszafogott minket? A bizonytalanságot mások is észreveszik, mivel testtartásunk és viselkedésünk is erről árulkodik. Egy kis felkészüléssel mindenki elsajátíthatja a csábítás tudományát. Megtanulhatjuk, hogyan csábítsunk egy pillantással, egy mosollyal vagy a szavak hatalmával.

Bízzunk magunkban!
Mitől válunk a csábítás mestereivé? Erre egyértelmű válasz a magabiztos kisugárzás. A sikeres csábításhoz fontos, hogy egészséges önbizalommal rendelkezzünk. Fogadjuk el és érezzük jól magunkat a bőrünkben.

Legyünk merészebbek!
Néha nem árt, ha kissé merészebbek vagyunk mind viselkedés, mind öltözködés terén. Mint tudjuk, nem a ruha teszi az embert, de segít az önbizalmunk ápolásában. Ha harmóniában vagyunk önmagunkkal, akkor sokkal felszabadultabban viselkedünk.
A magassarkú cipő a nőiesség egyik jelképe, ráadásul régóta ismert tény, hogy karcsúbbá, formásabbá teszi a lábakat és a csábító vörös száj is megmozgatja a férfiak fantáziáját. Ami a „gyengébbik” nemet illeti, valóban szexisnek tartják a borostát, illetve a szemüveget. Ám csábításkor mindkét nem esetében a külső megjelenés mellett a magabiztosság, a belső harmónia, az intelligencia bizony sok esetben vonzóbb lehet, mint a tökéletes külső.

Figyeljünk a testbeszédre!
A csábításnak sokféle módja, eszköze létezik, ezek közül a leghatásosabb mégis a mosoly! A BABA kutatása szerint a mosolygást 80 százalékban egyfajta nyitásként értelmezzük, és könnyebben közeledünk a mosolygó emberekhez.2 A csábítás kifejezésére számos lehetőségünk van a testbeszéden keresztül, melyekre érdemes odafigyelni. Ha ezeket a jelzéseket megfelelő időben és mértékkel alkalmazzuk, akkor meglátjuk, hogy a hatás sem marad el! Fontos, hogy kerüljük a zárkózott testtartást, tehát a karok keresztbe fonását vagy a kéz összekulcsolását.

A csábítás területén lényeges pont, hogy bízzunk magunkban. Nincs szükségünk különleges képességekre, csak némi ügyességre és praktikára. Ha ügyelünk a fent említett tanácsokra, észre fogjuk venni, hogy könnyedén az ujjunk köré csavarhatunk bárkit.

 

Hozzászólások: