Így állíthatod meg percek alatt a migrént egyetlen hozzávaló segítségével

A migrén kegyetlen fájdalmakat tud okozni, akit érint a probléma, az tudja igazán, hogy igaz a ?csillagokat láttam? mondás. Ilyenkor bármit megtennénk, és bevennénk, csak, hogy szabadulni tudjunk a fájdalomtól.

migren

Ha valaki migrénnel küzd napokig a teljes élete felborul, a fájdalom megkeseríti a munkakedvét, de akár szociális kapcsolatai is sérülhetnek. Mit lehet tenni ellene?-teszik fel a migrénes emberek a kérdést oly gyakran. Mutatjuk a legjobb módszert.

A rossz hír az, hogy a migrén legtöbb esetben nem reagál a megszokott fájdalomcsillapítókra. De van egy dolog, amitől szerencsére elmúlik, mégpedig a sótól.

A migrén az egész életünket megkeserítheti, azonban ne törődjünk bele, ne adjuk át magunk a fájdalomnak. Szerezzünk be a bioboltból nagyon jó minőségű Himlája sót, és indulhat is az életmentő praktika kipróbálása. A himalájai só a legjobb sófajta a világon, több, mint 84 féle hasznos ásványi anyagot, és elektrolitot tartalmaz. Ez a só csökkenti a migrénes tüneteket, erősíti az immunrendszert, növeli az enegiaszintet, szabályozza a pH-szintet, és a szervezet elektrolit egyensúlyát.

A migrén elleni keverék elkészítése nagyon egyszerű, csak citromlére, és himalájai sóra lesz szükség hozzá. Csavarjunk ki egy fél citromot, majd oldjunk fel a lében egy teáskanál himalájai sót. Ezt kell meginnunk, és várni a hatást. Egy-két alkalom után, ha a szervezet hozzászokott, növelhetjük a mennyiséget egy kisebb pohár citromlére, és egy evőkaná sóra. Aki kipróbálta, csodás javulásról számolt be, sokkal hatásosabb volt a sókeverék, mint bármelyik fájdalomcsillapító, ráadásul energikusabb, és életerősebb lett a sóoldattól.

A Himalája só kiváló gyors megoldás a migrén ellen, de, ha azt szeretnénk, hogy megelőzzük a migrénes rohamok kialakulását, használjunk főzéshez Himalája sót. Sőt, jót tesz az is, ha beszerzünk egy-két sólámpát, és hosszabb ideig bekapcsolva tartjuk őket a lakásban. Nem csak egészségünk számára hasznosak, hanem kiváló hangulatot varázsolnak a borúsabb téli napokra.

Hozzászólások: