HA ISMÉT SZERETNÉNK 25 ÉVESNEK KINÉZNI, PRÓBÁLJUK KI EZT A HATÉKONY ARCÁPOLÁSI TRÜKKÖT!

A fiatalság egy olyan kincs, amire vigyázni kell, aminek örülni kell, mert hirtelen elszáll az idő, és csak azon kapjuk magunkat, hogy milyen csúnyák vagyunk, hogy megöregedtünk. Kétségtelen, hogy az idő kerekét nem tudjuk megállítani, de arra vigyázhatunk, hogy csúnyán, avagy szépen öregedünk meg.

 

Amennyiben szeretnénk pár évet letagadni, akkor próbáljuk ki az alábbi módszert, és fel se merüljön a botoxkezelés, amit ha meg is tudnánk engedni magunknak, tönkretennénk az egész ábrázatunkat.

A következő természetes alapanyagoknak nagyszerű bőrfiatalító hatásuk van, képesek eltüntetni a kis ráncokat, és késleltetik az öregedési folyamatokat is. A másik jó hír, hogy a pozitív változások gyorsan bekövetkeznek, a hozzávalók nem kerülnek sokba, könnyen beszerezhetők. A következő szépségápolási praktikát természetes botoxmódszernek is nevezhetnénk.

Nézzük, hogy mi szükséges ezen arcmaszk elkészítéséhez:

  • 1˜–2 evőkanál kukoricadara
  • 5 evőkanál frissen facsart sárgarépalé
  • 1 evőkanál zsírszegény tejföl

Elkészítés:

Egy edénybe töltsünk 100–150 ml vizet, és amikor forrni kezd, tegyük bele a kukoricadarát, és közepes lángon addig kevergessük, míg megdagad. Ezután vegyük le a tűzről, s hagyjuk kihűlni. Ha ez megtörtént, keverjük bele a répalevet és a tejfölt, amíg egy krémszerű masszát kapunk.

Mielőtt feltennénk a maszkot, alaposan mossuk meg az arcunkat. Majd vigyük fel a krémet, és hagyjuk magunkon 30 percig. Ezután langyos vízzel öblítsük le. A maradék masszát tároljuk a hűtőben. Ahhoz, hogy a bőrfiatalító hatás maximálisan érvényesüljön, egy héten 3–5 alkalommal végezzük el ezt a módszert.

Hozzászólások: