Hogy szerezzem meg a pasit?

Sok nőnél előfordul, hogy megtetszik neki valaki, ám nem tudja hogy kezdjen hozzá a dolognak. Előfordulhat, hogy munkahelyen vagy valamilyen társaság révén ismerted meg az illetőt. Mindig azokra a pontokra aszociálj, ahol találkozhatsz  vele. Ha például véletlenül új emberek közé kerültél, és Ő is köztük volt, akkor menj velük többször. Próbálj mellé ülni és beszélgetést kezdeményezni vele.

Fontos, hogy ne csak a pasinak tetsszél, hanem a barátainak is. Ez azért fontos, mert a férfiak nagy része sokat ad a barátai véleményére. Főleg, ha bizonytalan, ha nem tudja biztosan hogy új kapcsoaltot akar. Ilyenkor (ahogy a nők is) mindig megbeszéli a dolgokat azokkal, akikben megbízik. Ha a baráti társasága kedvel téged, úgy látják hogy jófej vagy, az nagyon sokat számít. Ha nagyon bizonytalan az illető, akkor ez lehet a döntő tényező.

hirmagazin_2015-09-23_181520

Már az elején figyelj oda arra, hogy önmagad légy. Lehet, hogy ha más milyenek mutatod magad, akkor hamarabb megkapod, ez azonban hosszú távon rossz lesz neki is és neked is. Egy olyan valakinek kiadni magad, aki nem te vagy, az rendkívül fárasztó lehet számodra. Egy idő után meg is unod, így akarva akaratlanul a pasid megismerheti, hogy milyen vagy valójában. Ha rájön arra, hogy nem az vagy, mint akinek megismert, akkor könnyen elhagyhat. Ráadásul, ha nem tudsz vele önmagad lenni, akkor nem is ő a megfelelő személy neked. Minden beszélgetés alkalmával- legyetek társaságban vagy kettesben- légy magabiztos. Valójában a férfiak számára nem kifejezetten vonzó az önsajnálató nő. Nagyon fontos hogy legyen önbecsülésed. Hogy ne szánjon, hanem akarjon téged. Mindig legyen saját véleményed, de vigyázz arra, hogy ne okoskodj. Ha valamihez nem értesz, akkor ne legyen hozzáfűzni valód.

Ha nagyon bejön a pasi, akkor könnyen túlzásokba eshetsz. Vigyázz arra, hogy ne nyomulj túláságosan. Hisz ennek két rossz hatása is lehet. Az egyik az, hogy megutál és nem foglalkozik veled. A másik az, hogy azt hiszi majd, hogy csak szexelni akarsz vele, és semmi mást nem fog látni benned csak egy éjszakás kalandot. Persze ettől függetlenül kell bizonyos jeleket adjál, amiből észre kell vegye, hogy bejön neked. Példának okáért légy mindig szexi. Vedd fel azokat a ruhákat, amelyek sok dicséretet kaptak. Ne rejtsd el amid van: a férfiak szeretik a női idomokat. Fontos, hogy ne csak jófej és megértő legyél, hanem hogy kinézeted megfelelő legyen. Ez sem azt jelenti, hogy túlzásokba kell esned. Öltözz ízlésesen. Érdemes tanácsot kérned a barátnőidtől vagy akár a fordrászodtól is.

Egy kapcsolatban fontos az is, hogy ne csak a szerelmét találja meg benned a férfi, hanem a barátját, a lelki társát is. Mikor vele vagy mosolyogj sokat, hisz mindenki tudja, hogy a nő a kkor a legszebb ha boldog és mosolyog. Mikor megdicsér, igyekezd valahogy viszonozni. Ne az legyen, hogy ő a létező összes módon kiemeli a jó tulajdonságait, te pedig nem teszel semmi ilyesmit. Természetes, hogy a férfi kell többet udvaroljon, ám nemes gesztus ha te is bókolsz.

Ha még mindig nem vagy biztos magadba, akkor válts át a B tervre. Vedd elő a fiú barátaidat vagy testvéredet. Kérdezd meg tőlük, hogy a pasik mit kedvelnek. Ehhez azonban már egy kicsit ismerned kell az illetőt. Ugyanis az ismerősid csak ezek alapján tudnak pontos képet kapni és megfelelő tanácsokkal ellátni téged. Ahhoz hogy megismerd, beszélgess a barátaival. Ne nyomozz utána, ne legyél fanatikus. Egy-egy beszélgetés alkalmával hozd fel őt, mert biztosan mesélnek majd neked róla. Ez alapján már el tudsz majd indulni. Felfigyelhetsz olyan dolgokra, amiket ő is és te is szeretsz. Ezeket pedig alkalom adtán szóba hozhatod.

Hozzászólások: