Ha ebben a három csillagjegyben születtél, NAGYON szerencsés ember vagy!

Annak ellenére, hogy minden csillagjegynek megvannak az előnyei és hátrányai, akövetkező három jegyet tartják a legszerencsésebbnek.

78098_oko

SKORPIÓ

A skorpió férfi isten a szexben. Ha valaha is volt kapcsolatod Skorpió fiúval, biztosan tudom, hogy ellenállhatatlan volt. Eltekintve attól, hogy milyen jó szeretők, e jegy szülöttei rendkívül hűséges barátok, igazi hősök, és elkötelezett alkalmazottak. Ha el akarsz csábítani egy Skorpió férfit, feketében, különösen fekete fehérneműben legyél.

OROSZLÁN

Azok az emberek, akik ebben a jegyben születtek, igazi trendkijelölők. Általában ők a legnépszerűbbek egy csoportban. Ők azonnal levesznek mindne nőt a lábáról, de nem is bánja meg. Szinte mindenben jobbak az Oroszlánok, mint mások, így hagyhatod őket működni saját ízlésük szerint. Bármikor elcsábíthatók és megtarthatók hízelgéssel.

RÁK

A Rák embereknek jó a humora. Egyedülálló megközelítésükkel hívják fel magukra mások figyelmét. megérzéseik mindig helyesek. Imádják a szexet, és mindent megadnak partnerüknek. Szeretettel lehet elcsábítani. A kedvességnek és az érzéseknek nem tud nemet mondani, de nem lehet becsapni, mert megérzi.

Hozzászólások:

2 thoughts on “Ha ebben a három csillagjegyben születtél, NAGYON szerencsés ember vagy!”

Comments are closed.