Fönök vagy toleráló típus vagy egy kapcsolatban?! most kiderülhet..

Van egy kapcsolatod. Szeretitek egymást, segítetek a másiknak kisebb nagyobb problémák megoldásában, jól elvagytok. De az egyikőtök mindig vezet.
Vagy a férfi, vagy a nő a főnök a kapcsolatban. Függ a szemelyisegtől, munkában betöltött pozíciótól. Egy idő után ez szépen kialakul, mindenkinek meg lesz a maga szerepe a kapcsolatban. De ki az, aki az ágyban viseli a nadrágot ( vagy inkább ki veszi le előbb)? Mitől függ, hogy ki a dominánsabb az ágyban ?

Fordított arányosság van a ?valóságos? és a nemi  élet között.
Akik a munkahelyükön főnökök, vezetők, sok embert irányítanak és döntő a szavuk, éjszakánként pont arra vágynak, hogy ők legyenek a kiszolgáltatott szerepben. Szeretik ha kikötözik őket, ha más uralkodik a testükön. Az ilyen tipusú férfiak imádják, ha a nő van felül, a nők pedig, ha az erősebbik nem. Kényeztetésre vágynak, arra, hogy más parancsoljon nekik.

dominal

S ez fordítva is igaz. Az ?alkalmazott? típusúaknak szükségük van arra, hogy megmutassák mit tudnak. Az életben betöltött szerepüktől függetlenül ők is erősek és bizonyítani akarnak a párjuknak, hogy bármit képesek elérni és pillanatok alatt térdre kényszeríteni egy másik embert.

Minden ez persze tudat alatt zajlik. De nézd csak meg saját magadat, hallgasd meg a barátnőidet es rá fogsz jönni, hogy mennyire igaz ez az eddig ki nem mondott szabály.
Azonban nagyon fontos, hogy oda figyeljünk arra, mire van szüksége a másiknak. Két domináns személynél nagyon vad es extrém intimitás van, folytonos hatalomvágy és küzdelem van a nemek között. Az ellenkező beállítottságú embereknél azért veszélyes a dolog, mert rettenetesen el tud laposodni az együttlét es ebből kifolyólag maga a kapcsolat is.

large-10-300x199

Az éjszakák befolyásolják a nappalokat ? a nappalok pedig az éjszakákat. Azt mondják, az élet egy nagy színház, tehát figyelj oda, hogy minden színtéren tudd, hogy kit játszol. Különben nem lesz happy end.

Hozzászólások: