Megmérgezte kisfiát, hogy lájkokat gyűjtsön a Facebookon!

A 27 éves amerikai Lacey Spears több hónapon át sóval tömte a kisfiát, Garnett-Pault, hogy az minél betegebb legyen, így folyamatosan posztolhasson fotókat és bejegyzéseket a Facebookon a gyermek állapotáról.

A népszerűségért folytatott bizarr szülői magatartás a kisfiú halálával ért véget, a vizsgálatok pedig kiderítették, hogy a halál oka szódium túladagolás. Az ügyészség azzal vádolja az édesanyát, hogy gyomorszondán keresztül addig tömte sóval a kisfiát, amíg meghalt.

Doreen Lloyd ügyész elmondta, az anya elleni vád emberölés, mivel bizonyítékaik vannak arra vonatkozóan, hogy az anyja tudatosan, a következmények ismeretében mérgezte a gyermekét. A nyomozás során kiderült, hogy az anya a telefonján többször rákeresett a szódium túladagolás hatásaira.

14520609349235_12586112775051_db

Az ügyész hozzátette, hogy nagyon megdöbbentette, hogy egy szülő a nagyobb népszerűség és a lájkok kedvéért mire nem képes.

Az ötéves gyermeken az orvosok nem tudtak segíteni, mivel nem találtak magyarázatot arra a szervezetében lévő szódium magas szintjére. A kisfiú végül a só hatására megduzzadt agyi rohamokba halt bele, nagy fájdalmak között. A különös kegyetlenséggel elkövetett szándékos bántalmazás miatt az anya életfogytiglani börtönbüntetésre számíthat.

Hozzászólások:

One thought on “Megmérgezte kisfiát, hogy lájkokat gyűjtsön a Facebookon!”

Comments are closed.