Ezt a kérdést tedd fel a pasinak: kiderül, mit érez valójában

Az emberi testrészek mind-mind szimbolikus jelentéssel bírnak, és egyedi szerepük van a spiritualitásban. Éppen ezért sokat elárul a pasi valódi érzelmeiről az, hogy mit szeret rajtad a legjobban.

sexy-couple

Ha kíváncsi vagy, mi van a párod tudatalattijában, tedd fel neki a kérdést:
?Melyik testrészem a kedvenced??
Fontos, hogy ne adj gondolkodási időt, lehetőleg mondja ki az első dolgot, ami eszébe jut. Olvasd el, hogy mit jelent a válasza!
Bármi az arcodon
Ha a srác az arcodat mondta, vagy a szemed, orrod, ajkaid, füled, állad, tehát bármit az arcodról, az arról árulkodik, hogy önmagadért szeret, és semmit nem akar megváltoztatni rajtad.
Tiszta és egyértelmű szándékai vannak veled, és valószínűleg már az első találkozáskor tudta, hogy a barátságnál majd többet szeretne tőled.
A kapcsolatotokban sokat számít a lelkiség, és mindketten igénylitek a hosszú beszélgetéseket, vagy akár a csendes, semmittevős összebújásokat. Érdemes ezekre sokszor időt szakítani: ha megteszitek, nagyon sokáig együtt lehettek.
Fenék, mell, láb, haj
A fenti testrészek mindegyike erős erotikus kisugárzással bír, ezért ha a pasi ezek valamelyikét nevezte meg kedvenc testrészének, a fizikai vonzalma valószínűleg erősebb irántad, mint a lelki.
Kéz, nyak, has, hát
Talán ezek a legnőiesebb testrészek egy lányon, ezért ha a párod közülük említ egyet, meglátta és mélységesen tiszteli benned a nőt. Imád a tenyerén hordozni.., védelmezni, ugyanakkor egyenrangú félként kezel, és semmivel sem lát gyengébbnek téged saját magánál.
Hozzászólások:

One thought on “Ezt a kérdést tedd fel a pasinak: kiderül, mit érez valójában”

Comments are closed.