7 csillagjegy, akik katasztrofális párt alkotnak együtt! Ti is a listán vagytok?

Vannak olyan személyek, akik a legnagyobb igyekezetük ellenére sem illenek egymáshoz. Az ilyen kapcsolatokat nem kell erőltetni, egyszerűen el kell fogadni, hogy nem működik
Az alábbi 7 pár az asztrológia szerint nem illik egymáshoz:

Kos-Rák

A szabadságkedvelő Kos teljesen ellentéte a családcentrikus, kiegyensúlyozottabb Ráknak. Ez a két ellentétes csillagjegy képes arra, hogy kapcsolatát elviselhetetlenné változtassa pillanatok alatt. Sokat veszekednek, és gyakorlatilag semmiben nem értenek egyet.

Oroszlán-Bika

Mindketten nagyon igényesek, és túl sokat várnak el partnerüktől. Hasonló a természetük, de így sem tudják elviselni egymást, mert sokszor úgy érzik, mintha tükörbe néznének. A másik intenzív érzelmi kitöréseit egyik fél sem kezeli valami jól.

Mérleg-Halak

Nagyon sok mindenben különböznek egymástól, ezért igen nehezen kapják meg a közös hangot. Állandó nézeteltérés van közöttük. A kapcsolatuk elején nagyon jól működnek együtt, de később fény derül arra, hogy egyáltalán nem illenek össze.

Ikrek és Skorpió

Mivel mindketten munkamániások, nem sok időt töltenek együtt, így alkalom adódik arra, hogy a kapcsolaton kívül keressék boldogságukat. Észre sem veszik, hogy mikor is romlott meg ennyire a kapcsolatuk, annyira elfoglaltak.

Nyilas-Bak

Nem igazán működik közöttük a kémia, ezért hajlamosak a hűtlenségre, főleg, hogy mindketten eléggé kicsapongó életet éltek még a kapcsolatuk előtt. Ez a viszony nem lesz túl hosszú életű.

Vízöntő-Szűz

Ez egy eléggé borzasztó páros lehet, mivel a két csillagjegy semmilyen szempontból nem illik egymáshoz. Mivel teljesen ellentétesek az álmaik, vágyaik, jó, ha nem köteleződnek el egymás mellett.

Kos-Skorpió

Ők ketten a tűz, és a víz. Nagyon makacs természetük van, és mindig a saját igazukat próbálják érvénybe léptetni. Az egész életük csak a vitatkozásról szólna, ezért jobb, ha nem alkotnak egy párt.

Hozzászólások: