AZ APA MEGLÁTJA KISLÁNYA ARCÁT ÉS ELHAGYJA A CSALÁDOT! DE 21 ÉVVEL KÉSŐBB HIHETETLEN CSODA TÖRTÉNIK.

Minden 21 évvel ezelőtt kezdődött, amikor Irina Nezhentseva újszülött kislánya arcán mély ráncokat fedezett fel. Katya, a kislány gyorsan fejlődött és szinte napról napra jobban látható volt, hogy más, mint a többi gyerek.

Az orvosok nem sokkal később felállították a diagnózist. A kislány progériában szenvedett, mely betegség miatt a gyermek túlságosan hamar öregszik. Ez egy különlegesen ritka betegség, jelenleg a világon 40 ember szenved ebben s a beteg legfeljebb 13 évet élnek.

Katyáról azt mondták az orvosok, hogy életének első évét sem éli túl, s apja annyira megijedt ettől, hogy elhagyta a családját. Az utolsó mondata, amit feleségének mondott, így szólt: “Nem bírom nézni ezt a gyereket”.

1467797218

Irina viszont úgy döntött, hogy kislányának a legboldogabb gyerekkort fogja nyújtani. Úgy élt meg minden egyes napot, mintha az lenne Katya utolsó napja.

Az orvosok előrejelzése ellenére Katya szépen és egészségesen fejlődött. Sajnos gyerektársai sokan csúfolták őt, sokszor hívták például nagyinak. Emiatt gyakran folyamatosan sírt.

1467797982

Csak az iskolában jött rá arra, mennyire is különbözött a többi gyerektől. “Csak ott értettem meg igazán, hogy én más vagyok, mint a többiek. Amikor megfordultam, mindannyian megijedtek tőlem.”

Azt kérdeztem magamtól, mit tettem, hogy ezt érdemlem. De nem találtam meg a választ.

1467798687

Egy idő után úgy gondoltam, az embereknek majd el kell fogadniuk olyannak, amilyen vagyok ha már megismertek. Ha rájönnek arra, hogy kedves vagyok, aranyos és okos, akkor felismerik, hogy nem a külső a fontos.

Így is lett, Katya népszerű lett az iskolában. Sok barátja lett és ha valamelyiket kicsúfolták, ő azonnal a védelmére kelt.

1467799279

“Elfogadtam magam olyannak amilyen vagyok.” – folytatta. Ha belegondolok, csak néhány hozzám hasonló ember van a Földön és ez igazán csodálatos.
Katya kifejezőképessége mindenkit lenyűgözött és egy magabiztos nő lett belőle. S hogy mi is volt a célja? Természetesen az, hogy boldog legyen!

1467799706

Nemcsak barátait varázsolta el kedvességével, szép lelkével és eszével. Denis, a férje is beleszeretett. Elég furcsa módon találkoztak. A férfi véletlenül rossz számot hívott és így kerültek kapcsolatba. Elkezdtek beszélgetni és úgy döntöttek, találkozni fognak.

Az esküvön a fiatal pár ragyogott. Nemsokkal később Katya pedig terhes lett. A szkeptikusok kritizálták őt, azt mondták, ne szüljön gyereket. De 9 hónappal később egészséges kisbabájuk született.

1467800167

“Nagyon jól érzem magam.” – mondja a fiatal nő. A magabiztosságom egész életemben segített. Most pedig egészséges gyermekünk született, mi mást kérhetnék még az élettől.”

1467800533

Katya története emlékeztett mindannyiunkat arra, hogy még a legszörnyűbb diagnózis sem veheti el tőlünk a boldogságra való jogot.

Nagyon sok boldogságot kívánunk a fiatal családnak!

Hozzászólások: