Ezért játssza meg magát a nő az ágyban..

Tisztelet a kivételnek

A Temple Egyetem és a Kenyon Főiskola kutatói 481 nem tartós kapcsolatban élő nőt kérdeztek meg arról, hogy milyen személyes ok(ok)ból színlelnek.
A nemrég publikált tanulmányban végre válaszokat találtak az emberiséggel (talán) egyidős kérdésre: miért tesznek úgy a nők, mintha?
Persze, persze, ez veled nem történt meg, de hallottál már valakit, akinek a barátja mesélte, hogy? Hm, természetesen ez mindig valaki más problémája, az olvasók egyértelműen kivételek.
20140730intim-orgazmus-vs-menstruacio-behatolas

Az első helyezett

A nők jótét lelkek, vagy legalábbis szeretik, ha szeretik őket és szeretni is szeretnek. Vagyis nem akarnak senkit megbántani, így sokszor pusztán kedvességből játsszák meg azt.

A rájátszás fokozza az izgalmakat.

A női agy egyszerűen másként van huzalozva, máshogyan kapcsolódnak az idegpályák. Valószínűleg már pusztán az, hogy beleélik magukat egy-egy sikamlós szituációba, jobban felizgatja őket és ezt csak fokozza a dolgokat

Félelem és bizonytalanság

A nőknek fontos, hogy a velük töltött együttléthez ne kapcsolódjon negatív emlék. Mindenki örülne, ha Ő lehetne a legemlékezetesebb, a legjobb, a legvadabb, a leg-leg-leg.

Csak legyen már vége

A csúf igazsághoz tartozik, hogy van, amikor valóban arra használják az elmenést, hogy LEGYEN már vége.
Hozzászólások: