Ez történik, amikor egy fájdalmas szakítást követően megismerkedsz egy jó férfival

Amikor egy kapcsolat véget ér, legyen az szakítás, vagy épp válás, az mindenképp fájdalommal jár. Ezt követően szükségünk van időre, míg a sebeink begyógyulnak. Most azt mutatjuk meg, hogy mi történik egy szakítás után lévő nővel, ha találkozik egy új férfival.

1. Felkészülsz a legrosszabbra

Eleinte senkiben sem bízol, talán még magadban sem. Azt kérdezed magadban, hogy hogy voltál képes egy mérgező kapcsolatban élni, így nem meglepő, hogy félsz egy új párkapcsolatodtól. Türelmesnek, kitartónak kell lenned magaddal szemben.

2. Azt hiszed, hogy túl szép, hogy igaz legyen

Ahogy alakulnak a dolgok az új pasival, úgy válsz egyre gyanakvóvá, mert nem hiszed el, hogy rendes férfi is van a világon. Félsz attól, hogy ismét megbántanak, de mindennap erőt kell venned magadon, és el kell hinned, hogy a párod nem az az ember, aki az előző kapcsolatodban volt.

3. Fel vagy készülve a durva veszekedésekre

Mivel az előző kapcsolatodban hozzá voltál szokva a veszekedésekhez, a botrányokhoz, a hazugságokhoz, azt gondolod, hogy ezek bármikor előjöhetnek. Figyelj oda az új párodra, próbálj megértő lenni, és máris tudni fogod, hogy ez egy másik ember, más értékrenddel, szokásokkal.

4. Megbízol benne

Idővel eljön az idő, amikor megnyílsz a párod előtt, és mindent elmondasz neki, őszintén. Ekkor már megbízol benne, nem fog érdekelni, hogy sebezhetővé válsz, hiszen végre azt érzed, hogy szeretnek, törődnek veled. Ez pedig nagyon jó jel.

5. Megismered az igaz szerelmet

Rájössz, hogy az igazi szerelem az tele van örömmel, boldogsággal, nevetéssel. Egy ilyen kapcsolatban nincs helye a szenvedésnek, a magánynak, a kiszolgáltatottságnak. Ha a párod igazán szeret, akkor nem játszik az érzelmeiddel.

Hozzászólások: