EZ A GYÓGYITAL MEGTISZTÍTJA A BELEIDET: ELKERÜLNEK A BETEGSÉGEK UTÁNA

Ne hagyjuk, hogy a fertőzések a bélrendszerben maradjanak! Ez a gyógyital segít, hogy 2 nap alatt megelőzzük a betegségeket.

Erről a gyógyléről úgy tartják, hogy akár a rákos betegségek kialakulását is megelőzhetjük vele. Ezt állítja Victoria Semjonova természetgyógyász szakember, aki a receptet is elárulja, így bárki könnyedén elkészítheti, és ezzel a költséges orvosi kezeléseken is spórolhat.

Természetesen ez egy betegség-megelőző intézkedés, komolyabb bélfertőzés esetén szakszerű orvosi beavatkozásra, kezelésre lesz szükség.

swimsuit-l

Na nézzük, mi kell ehhez a radikális tisztítóitalhoz:

  • fél kiló sárgarépa
  • fél kiló cékla
  • egy marék szárított barack
  • egy marék mazsola
  • egy evőkanál méz

A legjobb az lenne, ha az összes hozzávaló biokertészetből származna. A sárgarépát és a céklát tisztítsuk meg, majd vágjuk fel és tegyük bele egy fazékba. Öntsük rá annyi vizet, hogy a zöldségeket kétujjnyira ellepje. Ezután adjuk hozzá a szárított barackot és mazsolát. Kapcsoljuk be a tűzhelyet, és forraljuk fel a vizet. Mikor forrni kezd, azonnal vegyük le a fazekat a tűzről. Amikor kissé kihűlt, tegyük bele a mézet, kavarjunk egyet rajta, födjük le, és hagyjuk úgy 12 órán keresztül.

Másnap szűrjük le, ebből a nedűt kell elfogyasztani, a többi szilárd hozzávalót felhasználhatjuk az ételek elkészítésekor.

Étkezések előtt, napi 3 bögrével (1–1,5 dl) kell meginni a gyógyitalból, aminek jótékony hatását már 2 nap múlva érezni lehet. Egy hónapig alkalmazzuk a kúrát. A lét tartsuk a hűtőbe, és frissen fogyasszuk, ne készítsünk előre több adagot, mert idővel elvész a hatóereje.

Hozzászólások: