6 ok, amiért vonzóak az alacsony nők

Alacsonyabbnak lenni a többi lánynál nem mindig jelent számunkra előnyt, hiszen csak mi tudjuk, milyen a tornasorban utolsónak lenni, milyen az, amikor az emberek nem vesznek komolyan a magasságunk miatt, vagy például amikor igazán dögösnek akarjuk magunkat érezni, de helyette csak a “Jaj, de cuki vagy!”-ot halljuk mindenkitől. Lehet, hogy fiatalon inkább csak a dolog hátrányát érzékeljük, de most már én is tudom, hogy igaza volt az idősebbeknek, amikor azt mondták, később majd igazán hálás leszek ezért az alkatért!

6-ok-amiert-vonzoak-az-alacsony-nok_7eb524efe3f424db1fbbc2a66eff7e18

1. Az örök fiatalok

20 évesen még borzasztóan idegesítő, hogy az összes szórakozóhelyen elkérik a személyinket, de 35 évesen egyből másképp fogjuk ezt gondolni, amikor majd 25-nek néznek, 45 évesen pedig harmincas anyukának. Gondoljatok csak bele, Eva Longoria, Kylie Minogue, Salma Hayek, mind túl vannak a 40-en, mégis fiatalokat megszégyenítően gyönyörűek, arról nem is beszélve, hogy jóval kevesebb ránccal rendelkeznek, mint a velük egykorú sztárok.

2. Akire vigyázni kell!

Alkatunknál fogva, már első ránézésre is egy picike, törékeny nőt látnak bennünk a férfiak, ami egyáltalán nem hátrány, ugyanis ezzel kiváltjuk belőlük a védelmező ösztönt, ők pedig boldogan óvnak meg minket egy kisebb szellőtől is!

3. A picike kislány

Igaz, hogy fiatalon nem mindig örülünk ennek a jelzőnek, de később nagyon is jól jön, amikor megtaláljuk életünk szerelmét, ugyanis állítólag a férfiak sokkal hamarabb engednek az alacsonyabb lányoknak, mivel a nagyságkülönbség miatt egyből meglágyulnak a felfelé néző, hatalmas szemeink láttán.

4. Ments meg!

Köztudott, hogy az alacsonyabb lányok mellett a férfiak hajlamosak egy izomkolosszusnak érzni magukat, mivel mi folyamatosan segítségre szorulunk. Gondoljatok csak bele: amikor nem érjük el a konyhában a lisztet, vagy ha nem tudjuk kinyitni a lekváros üveget, vagy amikor bevásárlás után majdnem nagyobb a telipakolt zacskó, mint mi. Ők pedig erőszeretettel mentik meg a bajba jutott hölgyüket!

5. Kicsi a bors, de erős

Tudtátok, hogy a picike lányok sokkal energikusabbak, mint a többiek? Képesek vagyunk egyszerre hat helyen lenni, és mellette még másik tíz dolgot csinálni, ráadásul sokkal harciasabbak vagyunk az átlagnál. Ugyan lehet, hogy ez azért van, mert valahol tudat alatt a magasságunkat próbáljuk ezzel ellensúlyozni, mégis mindig elérjük azt, amit akarunk. Sőt, a legtöbb híres és befolyásos nő, bizony az alacsonyak táborából került ki!

6. A divatdiktátor

Igaz, hogy sokszor nehéz ruhát találnunk a méretünkben, a cipőkről nem is beszélve, de ennek is megvan a maga előnye! Sokkal jobb cuccok vannak a gyerekosztályon, ha pedig csak nagyobb famert találunk magunkra, még mindig fel tudjunk varratni az alját. Egyébként akármikor felvehetünk magassarkút, ugyanis nem kell attól félnünk, hogy magasabbak leszünk a kiszemeltünknél (valószínűleg még így is mi leszünk a legkisebbek a társaságban), ahhoz pedig csakis dögös ruha dukál!

Hozzászólások:

6 thoughts on “6 ok, amiért vonzóak az alacsony nők”

Comments are closed.