Ez a 3 kérdésből álló IQ teszt meghatározza, hogy mennyire vagy intelligens

2016-ban egy evolúciós pszichológusokból álló csapat kutatásai alapján, azt vizsgálták meg, hogy a népsűrűség milyen módon hat az emberekre és azok személyiségére. A kapott eredmények szerint a magas IQ szinttel rendelkező emberek nagyon hasonló tulajdonságokkal bírnak, mint azok a társaik, akiknek átlagos IQ-ja van.

Mindössze 3 darab kérdést tettek fel nekik, amiket mi szépen elhoztunk nektek, és ebből sikerül kiderítened, hogy neked is magas IQ szinted van-e vagy sem. A cikk végén vannak feltüntetve az eredmények. Légy őszinte magaddal és ne csald el ezt az egyszerű tesztet.

Te élnél egy olyan városban, ami túlzsúfolt?

1) Nem, a sok embertől feláll a szőr a hátamon.

2) Igazából mindegy, az otthon, akkor is otthon.

 

Magányos vagy szomorúnak szoktad magad érezni, ha sokáig nem beszélhetsz vagy találkozhatsz a barátaiddal?

1) Valamennyire igen.

2) Nem izgat annyira.

 

Te egyetértesz ezzel a válasszal?

1) Semmi esetre sem.

2) Igen, egyetértek a válasszal.

 

Íme, itt vannak az eredmények:

Ha minden feltett kérdésre az 1-es számmal megjelölt választ válaszoltad, az azt jelentheti, hogy magas a “boldogság indexed”.

Ha minden egyes kérdésre a 2-es számú választ adtad, az azt jelenti, hogy magas IQ-d van.

A kutatási eredmények szerint, az erős szellemi képességűek a legalkalmasabbak, hogy megoldják az evolúciós kérdéseket és feladatokat. Ők sokkal gyorsabban alkalmazkodnak egy új és ismeretlen környezethez (itt például a nagyvárosok zsúfolt közegéhez is).

Az ilyen típusú emberek jobban tudják kezelni a stresszes helyzeteket, nem ragaszkodnak és nem függnek a barátaiktól ezért nem hatja meg őket, ha esetleg egy hétig vagy hónapig nem tudnak egymásról, sokkal függetlenebb személyiségek, sőt mi több, nem utolsó szempont, hogy máshogy tekintenek a világra és a kialakult helyzetekre.

Ha vetsz egy pillantást a ceruzákra de nem látsz semmit, majd egy teljesen más szögből nézed meg, akkor látni fogod, hogy perspektívában a középső ceruza a leghosszabb.

Ha minden kérdésre másmilyen számmal ellátott választ adtál, nagy a valószínűsége, hogy két lábbal a talajon állsz és stabilan élsz a boldogság valamint az intelligencia között.

Hozzászólások: