Első találkozás a párod szüleivel ? 5 tipp, hogy túléld

A legtöbben ódzkodnak az első találkozótól, amit őszintén megvallva nem is csodálunk. Könnyen rémálommá válhat egy egyszerű vasárnapi ebéd is, ha kínos kérdésekkel bombáznak. Van élet azonban a kínos hallgatásokon és az örökkévalóságig tartó első találkozáson túl is, csak néhány egyszerű tanácsot kell megfogadnod!

szulok_theculturedseed-com

1.

Az egészet fogd fel úgy, mint egy újabb szintet a kapcsolatotokban Ha a párod bemutat a szüleinek, akkor nagy valószínűséggel komoly szándékok vezérlik. Természetes, hogy a legjobb formádat akarod hozni, ilyenkor különösen fontos az első benyomás.
2.
Még véletlenül se vegyél fel merész, vagy túlságosan kivágott ruhadarabokat. Ez egy meghitt, családi találkozó lesz és nem keltenél túl jó benyomást a szombat esti partiszerkódban. Légy csinos és természetes, a sminkkel is csínján bánj, hiszen a kevesebb néha több!
3.
Legyél tisztelettudó és udvarias. Már az első öt percben lenyűgözheted a szülőket, ha illedelmesen viselkedsz. Mutatkozz be, fogj velük kezet, legyél olyan kedves, amennyire csak tudsz, értékelni fogják az igyekezetedet. Okos döntés, ha még a találkozó előtt puhatolózol egy kicsit a párodnál, hogy mit érdemes tudni róluk. Így elkerülheted a kínos témákat és fókuszálhatsz azokra, amelyek hozzájuk közel állnak.

4.

Légy önmagad, ne próbálj meg másnak látszani előttük. Viselkedj visszafogottan, de maradj mindig érdeklődő. Légy őszinte és vállald a véleményed, ne füllents csak azért, hogy megkedveljenek. Mesélj magadról is, de a szaftosabb történeteket inkább tartsd magadban!

5.

Érzékeltesd velük, hogy mennyire fontos számodra a párod! Néhány sokatmondó pillantás, vagy simogatás már elég a siker érdekében, de véletlenül se kezdjetek vad csókcsatába az ebédlőasztal felett, nem valószínű, hogy jó véleménnyel lennének utána rólad.
Ha hasznosnak találtad tanácsainkat, akkor nyomj egy lájkot és oszd meg a cikket másokkal is!
Hozzászólások: