Duálpárok: tényleg léteznek?

Az egyik karmaelmélet szerint a duálpárok azonos energiaforrásból származnak, csak földre születésük előtt szétválnak, és más testet öltenek. Földi életükben legfőbb feladatuk az egymásra találás.

A másik elmélet szerint viszont a duálpár két fele két teljesen különálló lélek, akik azonban annyira hasonlóak, hogy egyszerűen bevonzzák a másikat az energiaterükbe. Akár az egyik, akár a másik, akár egy harmadik elmélet hordozza az igazságot, a tapasztalatok azt bizonyítják, hogy duálpárok valóban léteznek, és a földi lét során megkeresik egymást.

Miről ismerheted fel a duálpárodat?

Először is fontos tisztázni, hogy nem csak szerelmi kapcsolódásokról van szó. A duálpárod veled egynemű, vagy akár a rokonod is lehet – ez az egyszerűbb helyzet, mert a barátságokat könnyebb kordában tartani, mint az észvesztő szerelmet.

14520609249514_61929635273588_db

Amikor rátalálsz a duálpárodra azt érezheted, hogy időtlen idők óta ismered, pedig akkor látod először. Úgy véled, ismered a hangját, a nevetését, a szokásait, a stílusát, de ez valójában nem igaz, ebben a földi megtestesülésben “viselt” tulajdonságait nem ismerheted, csak éppen arra a rezgésre ismersz rá, amelyet te magad is képviselsz, és ami hihetetlen erővel vonz felé. Az első pillanattól kezdve szereted, bizalmat érzel iránta, úgy érzed, vele bármit megoszthatsz, ő az “egyetlen”, aki valójában ismer téged, aki megért, aki képvisel – a másik feled. Ami néha jó, néha nem.

A duálpárod elől nem menekülhetsz, bárhogy is alakul majd a kapcsolatotok. Földi léted feladata ennek a kapcsolatnak a felvállalása, fejlesztése – akkor is, ha határtalan örömökkel jár, és akkor is, ha majd’ belehalsz az egymásnak okozott sebekbe. Igen, jól hallod, duálpárok csatája esetén az a seb is neked fáj, amit neki okozol. Ez a karma egyik legerősebb törvénye.

SZERELMES DUÁLPÁROK?

Amikor olyan szerencsés vagy, hogy életed szerelme egyben duálpárod is, rengeteg tényező nehezítheti meg a boldogságotokat.

Hozzászólások:

2 thoughts on “Duálpárok: tényleg léteznek?”

Comments are closed.