Dárdai maradhat

A Magyar Labdarúgó Szövetség vezetősége szeretné, ha Dárdai Pál megbízott szövetségi kapitány újabb két Európa-bajnoki selejtezőn irányítaná a válogatottat ? írja csütörtöki számában a Bors.

dardai(7)

A még hétfőn este Telkiben tartott megbeszélésén elhangzottakról a nemzeti csapat szakmai stábjában dolgozó Nyilasi Tibor beszélt a napilapnak.

?Pali visszautazott Berlinbe. Ott arról tárgyal, miként dolgozhatna úgy a magyar válogatottnál, hogy közben a Hertha tizenöt éveseit is irányítja. Azaz ne kelljen feladnia németországi állását? ? mondta Nyilasi.

A Ferencváros egykori klasszisa szerint Dárdainak folytatnia kell a megkezdett munkát, a csapatban ugyanis olyan, már idősebb, de kiváló futballisták is szerepelnek, akiket ő tüzelt fel, és akik biztosak abban, hogy pályafutásuk vége felé kijuthatnak a 2016-os Eb-re.

?A Hertha BSC öt-öt napra biztosan kiadná őt. Nem vitás, most következő napjai őrlődéssel lesznek tele. Jómagam ötven százalékot adok arra, hogy bevállalja-e a két meccset? ? nyilatkozta a Borsnak a szakember.

Hozzászólások: