CSODATÉVŐ FÖLD A BŐRBETEGSÉGEK KEZELÉSÉRE (A ZÖLD AGYAG TITKA)

A zöld agyagot csodatevő földnek is nevezik, mivel szerkezeti felépítése sokban megegyezik az emberi bőr szerkezetével. Számos pótolhatatlan ásványi anyagot tartalmaz, éppen ezért érdemes használni a bőr egészségének helyreállítása érdekében. 

Nagy mennyiségben megtalálható a zöld agyagban a szillícium, magnézium, kalcium, vas, foszfor, réz, cink, szelénium, kobalt és a mangán. Ez a természeti csoda helyreállítja a bőr egyensúlyát, és regenerálja azt.Feljegyzések szerint, felejthetetlen szépségét Kleopátra királynő is a zöld agyaggal ápolta.

Ez a csodálatos ásványi anyag a bőrről eltávolít mindenféle szennyeződést, és megszabadít a kórokozóktól, baktériumoktól.Fertőtlenítő és antibiotikus tulajdonsága miatt nagy hatóerővel regenerálja a megfáradt, gyulladt, pattanásos, irritált bőrt.Szabályozza a faggyúmirigy termelődést, anélkül, hogy kiszárítani az arcunk, és bőrirritációt okozna.

Nyugtatóként bármilyen bőrtípusra készíthetünk belőle pakolást, de leghatásosabb a zsírosodásra hajlamos arcbőr kezelésére. A zöld agyagból készített arcmaszkot hetente kétszer alkalmazzuk, hiszen ennyi időként szükségünk van hámlasztásra, és egy mélyebb bőrtisztításra. A tisztító és fogyókúrák alapjaként az egész testfelületre alkalmazhatjuk, hiszen a méreganyagok hatékony eltávolítása által csökkenti a derékbőséget is. Mivel fokozza a vérkeringést, és megszabadít a zsírlerakódásoktól, illesszük be a fogyókúrás programunkba is a pakolás alkalmazását.

Hogy látható eredményt érhessünk el, egyetlen feltételt kell teljesítenünk.Kitartóan és megszakítás nélkül kell alkalmaznunk a zöld agyagos pakolást, hetente kétszer, egy hónapon keresztül. Ez a fajta kozmetikai kezelés nem fejti ki rövid időn belül a hatását, de egy hónap múlva nagy változást láthatunk a bőrünk állagán, ha a zöld agyagot választjuk.

Hozzászólások: