Csillagjegyek: ez a 3 férfi, rögtön lelép, ha irányítani próbálod őket!

Vannak olyan férfiak, akik, ha úgy érzik, hogy túl rövid pórázon tartják őket, és naponta több száz utasítást kapnak, hogy mit hogyan kellene csinálniuk, akkor bepánikolnak, és lelépnek.

A gondoskodó nő pedig csak pislog, és nem érti, hogy mi történt.
Ezek azok a csillagjegyek, melyek nem tűrik, ha irányítani, és ellenőrizni próbálják őket!

Ikrek

Az Ikrek egy szenvedélyes ember, gyorsan beleszeretnek a nők, azonban ezzel a kapcsolattal azt is kell vállalják, hogy elviselik az Ikrek féktelen természetét. Az Ikrek férfi imád bulizni, társasági életet élni. Ha valaki elvárja tőle, hogy feladja ezt az életformáját, akkor előbb-utóbb egyedül fog maradni. Az Ikrek az elős pillanatban kilép egy olyan kapcsolatból, amelynek irányítás gyanús szaga van.

Mérleg

A Mérleg férfinak nagyon fontos, hogy harmónia legyen a kapcsolatban. Amikor hazaér egy kemény és fárasztó nap után, szereti, ha hátradőlhet a kanapén, és végre önmaga lehet, élvezheti az otthon melegét. Ha valaki parancsolagtni kezd neki, és állandóan számonkéri, vagy rendre utasítgatja, akkor megbomlik a Mérleg harmóniája, és hamar kilép egy ilyen kapcsolatból. Számára nagyon fontos az, hogy felek megértsék, és támogassák egymást.

Vízöntő

A Vízöntő akkor sem adja fel a személyes életét, ha együtt él, férj és feleségként élete párjával. Tartja a kapcsolatot a régi barátaival, és sok időt szentel hobbijának is. Jaj annak, aki megakadályozza őt ebben. Egy Vízöntőnek soha ne szabj korlátokat, hagyd, hogy a maga útját járja. Ne légy vele bizalmatlan és gyanakvó, ne kérdezősködj állandóan a múltjáról. Hidd el, hogy megbízhatsz benne, de néha engedd lazábban azt a gyeplőt.

Hozzászólások: