Bökj rá egy galambra!!Fontos üzenete van számodra a jövődről!!!

Ne gondolkodj rajta sokat!

Összesen annyit kell tenned, hogy megnézed a lenti képet és kiválasztod a három galamb közül azt az egyet, amelyik a legjobban vonzza a tekintetedet. Ha megvagy, görgess lejjebb és olvasd el, hogy a galambod levele milyen üzenetet tartogat számodra.

Válassz egy galambot!

Fontos üzenete van számodra a jövődről!

#1 Galamb – A szív hangja

Erős lélek vagy, akinek sok nehézséggel kellett az elmúlt időszakban szembenéznie. Ezek a megpróbáltatások azonban nem szeghetik a kedvedet, haladnod kell tovább. Vizsgáld meg, hogy egy-egy ilyen tapasztalat mit tanít neked az úton.

A környezetedben többen is meg akarják mondani neked, hogy mit tégy, és úgy gondolják, hogy a tanácsaik a te javadat szolgálják. Nem gond, ha segíteni akarnak neked, viszont fontos, hogy te csakis a saját szívedre hallgass. Senki és semmi nem adhat annál jobb iránymutatást. Higgy és megadatik!

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

 

#2 Galamb – A hit ereje

 

A benned lakozó óriási erejű szeretet az, ami visz előre az utadon. Bármilyen nehézségen át tudsz lendülni általa és bármit elérhetsz az életben, amit elgondolsz. A szeretet hegyeket képes megmozgatni, ami ugyan közhelynek hangozhat, mégis a legnagyobb igazság, ha valaki képes hinni és alkalmazni.

Légy türelmes és higgy benne, hogy minden a maga idejében következik be. Hogy előbb vagy utóbb megvalósul az, amire vágysz. Semmit nem lehet sürgetni, az univerzum tudja, hogy mikor állsz készen rá.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

 

#3 Galamb – A boldogság megélése

 

Egy igazán jótét lélek vagy, aki a saját igényeit is képes háttérbe szorítani, hogy segíthessen azoknak, akik szükséget szenvednek valamiben. Ideje, hogy te is képes légy élvezni azt a jóságot, amit a világ nyújt számodra. Ne legyen lelkiismert furdalásod a saját boldogságod miatt.

Merd megélni az örömteli pillanatokat és ne hidd, hogy csak az válhat “szentté”, aki eleget szenved. Az életben oly sok szépség van, ami arra vár, hogy felismerjük. Tárd ki a karod és üdvözöld a feléd irányuló szeretet, bőséget és sikert.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

 

Hozzászólások: