ASZPIRIN TABLETTÁT DOBOTT A MOSÓGÉPBE… A HATÁSA MESSZE MEGHALADTA AZ ELVÁRÁSAIT!

Ezzel a trükkel megmentheted a kedvenc polódat! Ki gondolta volna, hogy egy egyszerű aszpirin tabletta arra is jó, hogy eltávolítsuk a makacs foltokat…

Mit tehetünk annak érdekében, hogy a fehér ruhák ne sárguljanak meg mosás közben? Hogyan lehet eltávolítani a makacs foltokat a ruhából úgy, hogy mosás után úgy nézzenek ki, mintha újak lennének? Ezt a titkot édesanyámtól tanultam amiért nagyon hálás vagyok neki. Főként a világos színű ruhák esetében nagyon hatásos!

asz-800x418

Tehát hogyan mossuk a fehér ruhát?

Nagyon egyszerű, hogy a ruha makulátlan fehér maradjon! Oldjunk fel 5 aszpirin tablettát és keverjük hozzá 8 liter forró vízhez. Itassuk be a ruhákat ezzel az oldattal és hagyjuk állni 8 órán keresztül. A gyorsabb és hatékonyabb eredmény elérése érdekében adagolhatunk hozzá még néhány aszpirin oldatot. A mosógépbe is ugyanígy tehetünk néhány aszpirin tablettát. Ez a trükk kifehéríti a sárgás foltokat a fehér ruhából. Mosás előtt ha beáztatjuk aszpirines vízben, akkor a hatása csodálatos lesz!

Az aszpirin pótolhatatlan termék a háztartásban. Nem károsítja a ruha anyagát, tökéletesen eltávolítja a foltokat. Sokkal jobb, mint a fehérítő! Megér egy próbát, biztosak vagyunk abban, hogy az eredménnyel elégedett leszel!

Hozzászólások: