A szüleid a legértékesebb személyek az életedben! Sokan ezt nem tudják, de mikor elveszítik őket, akkor rájönnek!

Attól függetlenül, hogy milyen a kapcsolat a szüleinkkel, ők fognak a legjobban hiányozni nekünk, amikor már nem lesznek köztünk.

A szüleink igazából a legjobb barátaink. Lehet, hogy nem minden szülő a legjobb, lehet, hogy nem mindegyik tudott a legjobban megbirkózni a szülői feladattal, lehet, hogy nem voltak mindig olyanok mint ahogy azt mi szerettük volna lehet, hogy nem mondhatunk el nekik mindent, de a viselkedésünktől függetlenül ők mindig megbocsájtanak nekünk és tárt karokkal várnak.

Megtanítottak bennünket arra, hogy mi a jó és mi a rossz, és akkor sem hagytak cserben bennünket amikor hibáztunk, mert ők mindig szeretnek minket.

A szülők nagyon fontos szerepet töltenek be az életünkben, jók vagy rosszak, nekik köszönhetően vagyunk azok akik vagyunk. A szülők megérdemlik, hogy tiszteljük őket mert sokat tettek értünk, mindig mellettünk voltak amikor szükségünk volt rájuk, mindig segítőkezet nyújtottak nekünk.

Ők mindig érzik, ha segítségre van szükségünk. Ne feledjétek, a szülők a legfontosabb személyek az életünkben, de sajnos néha elfeledkezünk erről. Nekik mindig szükségük van a mi támogatásunkra és szeretetünkre.

Ma szeretnénk bemutatni nektek néhány olyan idézetet amelyek mindenkit meggyőznek arról, hogy a szülők nagyon értékesek, ezért vigyázzunk rájuk.

Minden embernek van két szárnya: anya és apa. Ameddig ők élnek, addig mi tudunk repülni. De tudjátok, nagyon nehéz egy szárnnyal repülni, és sokkal nehezebb gyalogolni is. Adja Isten, hogy minél hosszabb ideig legyen két szárnyunk! Vigyázzatok a szüleitekre!

Próbáljátok meg megérteni a szülőket és ne feledjétek: ők is olyanok voltak mint ti.

Ne sértsétek meg a szüleiteket, ők a legközelebbi céltábla, a távolság pedig túl rövid ahhoz, hogy ne sikerüljön.

Nem akkor leszünk igazán felnőttek amikor nem tartjuk be az anyánk tanácsait, hanem akkor amikor tudatosul bennünk, hogy neki volt igaza.

Soha nem lesz egy szülőnél jobb barátotok, mert ők azt mondják amit igazán hisznek rólatok és mindenkinek azt fogják mondani, hogy ti milyen jók vagytok.

Értékeljétek a szüleiteket, mert ők az egyedüli személyek akik nem hagynak el benneteket soha.

Ahogy kezdünk felnőtté válni, akkor értékeljük igazán a szüleink tanácsait!

Mielőtt a gyerekeiteket nevelnétek, előbb neveljétek meg magatokat, mert ők másolnak benneteket.

A szülők azok akiket a legkevésbé értékelünk, pedig ők a legértékesebbek.

Amikor a gyerekek a szülőktől külön laknak és egyedül tartják fenn magukat, a saját pénzükből, csak akkor jönnek rá, hogy nem ők a legokosabbak és nem a szülők a legbutábbak.

A család az Atya királysága, az univerzum anyja és a gyerekek paradicsoma.

Hozzászólások: