A gazda otthagyta kutyáját a benzinkútnál – hetekkel később az emberek nem hisznek a szemüknek

Mikor Sabrina Plannerer vett egy darab földet a brazil Mogi das Cruzes nevű helyen, ahol benzinkutat akart nyitni, észrevett egy kutyát a környéken.

A kutya nem tágított, állandóan a környéken mászkált, valószínű a régi gazdáját várta. Sabrina nem akarta elkergetni a kutyát ezért elkezdett gondoskodni róla.

Elvitte a kutyát állatorvoshoz, ahol megkapta a szükséges oltásokat és a féregtelenítő szert. A kutyusnak a Negao nevet adta.

Vett a kutyának egy pórázt, szájkosarat, nagyon sokat foglalkozott vele. Aztán elkészült a benzinkút és megnyitottak, a nő pedig munkát adott a kutyának!

Még egy saját azonosító nyakörvet is kapott, amit büszkén viselt munkahelyén.

Sabrina kezdetben aggódott, nem tudta hogyan viseli majd a kutya azt a sok embert aki náluk megfordul. De nemsokára kiderült hogy igazi tehetség a munkával kapcsolatban.

“Negao kint ül és várja a vásárlókat, üdvözli őket, odamegy hozzájuk és kedvességével megnyeri őket. Az emberek kedvelik őt, van akitől játékot is kap.” – mondta Sabrina.

A benzinkútnál mindig van valaki, aki figyel a kutyára, ezért a nő nyugodt. Emellett a kutyával hosszú sétákra is megy, így megvan a mindennapos mozgás.

Imádja új családját és sokat mosolyog!

A kutya élete teljesen másképp is alakulhatott volna de így boldog fordulatot vett. Mi is örülnénk, ha egy benzinkútnál egy kedves kutya üdvözölne minket.

Hozzászólások: