A férj beismerte, hogy felesége húgával csalta meg. Erre a válaszra azonban nem számított!

Bármennyire nehéz is a válás, néha nagyonis nyomós érv szól mellette. Van, amikor úgy követeli a helyzet, hogy jobb, ha kilépünk egy kapcsolatból!

Az alábbiakban egy igen fájdalmas levelet olvashatunk, melyet egy olyan férj írt, aki feleségét annak testvérével csalta meg.

Drága, feleségem!

Azért írom ezt a levelet, hogy elmondjam neked, örökre el foglak hagyni. Hét teljes évig hűséges voltam hozzád, ezt nincs is amiért bizonygatnom, hiszen te is nagyon jól tudod. Az elmúlt két hét azonban pokol volt számomra. Felhívott a főnököd, és elmondta, hogy felmondtál, na ez volt az utolsó csepp a pohárban. A múlt héten, mikor hazajöttél nem vetted észre, hogy hajat vágattam, kedvenc vacsorádat készítettem el, és a még egy új boxert is vettem a kedvedért. Két perc alatt ettél, megnézted a kedvenc sorozatodat, és elmentél lefeküdni. Azt sem mondtad, hogy szeretsz. Bár elég rég nem is közeledtünk egyáltalán testileg egymáshoz. Vagy megcsalsz, vagy már nem szeretsz többé. Bármi legyen is a helyzet, és úgy döntöttem elmegyek.

A te ex-férjed!

Ps: ne próbálj keresni, a húgoddal Nyugat-Virginiába költöztünk. Legyen szép életed!

A férj, mikor megírta ezt a levelet, nem gondolta, hogy ilyen választ fog kapni!

“Drága ex-férjem!

Ezzel a levéllel nagyon boldoggá tetted a napom! Igaz, hogy 7 évig házasok voltunk, de azt nem mondhatom, hogy egy igazán jó férj voltál. A sorozatokat azért néztem, mert ez idő alatt legalább nem kellett a siránkozásaidat hallgassam.
Észrevettem, hogy levágattad a hajad, de az egyetlen dolog, ami eszembe jutott, hogy úgy nézel ki, mint egy lány. Anyám arra tanított, hogy ha valami nem tetszik, a legjobb, ha nem kommentálom. Ezért hát hallgattam. A kedvenc ételemet főzted…valószínű összekevertél a húgommal, mert én 7 éve nem eszem húst. A boxered pedig 40,99 dollárba került, láttam, a húgom a reggel kért egy nagyon fontos dologra kölcsön 50 dollárt.

Amikor megnyertem a lottót, felmondtam, vettem 2 jegyet Jamaicára, de, amikor hazaértem, te már nem voltál itthon. Azt hiszem, mindennek megvan az oka…Elolvastam a leveled, az ügyvéden pedig azt mondta, hogy ezek után neked már semmi közöd nincs a lottónyereményhez. Vigyázz magadra!

A te nagyon gazdag, és szabad ex-feleséged!

Hozzászólások: