7 növény, ami jólétet, gazdagságot, boldogságot és pozitív energiát vonz az életedbe. Szerezd be már most!

A feng-shui szerint bizonyos növények nagyon jó hatással lehetnek, érdemes beszerezni őket, ha szerelemre, és pénzre vágyunk az életben. Az alábbi 7 növény garantáltan megváltoztatja az életed!

1.Jázmin

-nagyon erős afrodiziákum. Ültessünk a kertünkben egy mutatós jázmin bokrot, vigyünk be néhány ágat belőle a szobába, és élvezzük a hatását. A legjobb, ha a hálószobában tartjuk.

2.Levendula

-a test és lélek számára boldogságot, kiegyensúlyozottságot, és harmóniát áraszt. Tegyünk a párnánk mellé egy kis, szárított levendulával töltött zsákocskát

3.Aloe vera

-pozitív energiát áraszt, boldogsággal, és harmóniával tölt fel

4.Bambusz

-a gazdagság szimbóluma. Egy desztillált, vagy megtisztított vízzel töltött üvegedényben kell tartani. Soha ne tartsuk erős, közvetlen napfényben.

5. Rozmaring

-megtisztítja a levegőt, éppen ezért segítségével számos légúti betegséget elkerülhetünk. Szerelem és gazdagságvarázsló növény. Ha azt szeretnénk, hogy partnerünk hűséges legyen, tegyünk egy kevés szárított rozmaringot a párnája alá.

6.Orchidea

-javítja a lakás energiáját, serkenti az oxigénellátottságot. Legjobb, ha a hálószobában tartjuk gondoskodik a lelki békénkről.

7. Menta

-javítja az egy háztartásban élők közti kommunikációt

Hozzászólások: