Családi karma: 6 jel, ami arra utal, hogy az őseid adósságait törleszted

Tudd meg, hogy a válladon cipeled-e a családod karmáját, akár egész nemzedékekét is, és ha igen, hogy vághatod el ezeket az energetikai kötelékeket.

Amikor karmáról beszélünk, a saját egyéni cselekedeteinkre koncentrálunk – pozitivitást vagy negativitást hozunk az Univerzumba? Néhány kivételes ember azonban, akiket az Univerzum választ ki, sokkal nehezebb terhet cipel, nevezetesen a teljes családja – több nemzedékre visszamenőleg – karmáját.

A karma ugyanis idővel felhalmozódhat, és így rendkívül nehéz lehet viselni az életünk során. Szerencsére azonban jó hírünk is van – ezeket az energetikai kötelékeket el lehet szakítani, és így megszabadulhatunk őseink minden fájdalmától és felgyülemlett karmájától.

Ezek a leggyakoribb jelek, amik arra utalnak, hogy az őseid adósságait törleszted:

1. Néha megmagyarázhatatlan egészségügyi problémáid vannak. Van, amikor a karma energiája olyan nagy nyomással nehezedik ránk, hogy fizikai fájdalmat és szenvedést érzünk.

2. Félsz a negatív karma hatásaitól. Lehet, hogy észre sem veszed, de hatalmas erőfeszítéseket teszel annak érdekében, hogy megvédd magad a negatív karma következményeitől – túl sok időt fordítasz arra, hogy kerüld a negativitást, és megpróbálj pozitív energiákat vinni az életed minden területébe.

3. Észreveszed, hogy spirituális értelemben tudatosabb vagy a többi családtagodnál. Úgy érzed, magasabb spirituális energiákkal vagy kapcsolatban, és tudatában vagy az Univerzum ránk gyakorolt hatalmának.

4. Különös, akár meglehetősen bizarr családi problémákkal kell szembenézned. Igyekszel elkerülni ezeket, amennyire csak tudod, de ezek a családi konfliktusok és drámák minden alkalommal vonzanak téged.

5. Visszatérő mintákat azonosítasz a családtagjaid viselkedésében, és szeretnéd megoldani ezeket. A családod tagjai rendszeresen követik el ugyanazokat a hibákat.

6. Néha úgy érzed, hogy nem tartozol a saját családodhoz. Nehéz ezt megmagyaráznod, de a lelked úgy érzi, hogy van valami más benned, ami nem felel meg a családodnak. Másnak érzed magadat.

Mi a teendő? Hogy szabadulhatsz meg a családi karmától? Hogy tisztíthatod meg az aurádat? Íme néhány egyszerű és hatékony módszer:

1. Tanulj meg hálásnak lenni az életben minden tapasztalatért, legyen az akár jó, akár rossz. Ébredj fel minden reggel mosollyal az arcodon, és adj hálát az Univerzumnak azért az ajándékért, amiben részed lehet: még egy napért ezen a csodálatos világon.

2. Cselekedj tiszta szeretetből, és fordulj őszinte és tiszta szeretettel minden emberhez, függetlenül attól, kik ők, mit tettek, vagy milyen viszonyban vannak veled.

3. Ellenőrizd, milyen okok állnak a cselekedeteid hátterében – és győződj meg róla, hogy amit teszel, szeretetből, boldogságból és jóakaratból fakad.

4. Figyelj a hozzáállásodra – a negatív gondolatok negatív energiákat teremtenek. Tanulj meg leválni mindenről, ami nehéz, mérgező, és dönts úgy, hogy más szemmel nézed a világot.

5. Bocsáss meg – ez talán a legnehezebb dolog, de ugyanakkor a legfontosabb is, hogy megváltoztathasd a karmádat, és megszabadulj az őseid adósságaitól.

Ezek mellett kérheted asztrológus és karmaoldó segítségét, aki utaztatással feloldhatja ezeket a múltbeli családi karmákat.

Forrás

Hozzászólások: