A BOLDOGTALAN EMBEREK 5 SZOKÁSA!

A boldogságot nem készen kapjuk. A boldogság az önnön tetteinkből fakad.

Dalai Láma

Az emberek legnagyobb hibája, hogy tárgyakban, vagy más emberekben keresik a boldogságot, pedig leginkább magukban kéne. Ha te is így teszel, nagy valószínűséggel még mindig boldogtalan vagy. Íme, a boldogtalan emberek 5 szokása:

unhappy.jpg.1200x630_q85_crop-center_upscale

1. Túl kritikusak.

Túl kritikusak saját magukkal, vagy másokkal szemben. Amikor boldogtalanok vagyunk, általában elkezdünk másokat hibáztatni, és kritizálni, hogy úgy érezzék ők is magukat, ahogy mi. Az is előfordul, hogy magunkban kezdjük el keresgélni a hibákat. Egyik rosszabb, mint a másik…

2. Ragaszkodnak a negatívumokhoz.

A mértékletesség kulcsfontosságú, ha boldog akarsz lenni. Az még rendben van, hogy bedobsz egy sört a barátokkal, ha éppen elmentek valahova, de ne hagyd, hogy a szenvedélybetegség rátelepedjen az életedre.

3. A múltban élnek.

Ahhoz, hogy tovább tudj haladni az utadon, bizony el kell engedned a múltat, és mindazt, ami a múlthoz köt. Természetesen nagyon nehéz egyszerűen csak nem gondolni rá, de ha a múltban élsz, nem lehetsz igazán boldog.

4. Folyton aggodalmaskodnak.

Ha folyamatosan izgulsz, aggódsz, és félsz, az lefoglalja a gondolataidat, és semmire nem tudsz figyelni. Hogy szeretnél kapcsolatokat építeni, fejlődni, vagy alkotni, ha máson jár az eszed. Ha csak azért nem vágsz bbele dolgokba, mert félsz, hogy mi lesz belőle, soha nem fogod megtudni, és megbánod, hogy így döntöttél.

5. Pletykálkodnak és panaszkodnak.

Ha másokról rosszat mondasz, abból tisztán látszik, hogy milyen boldogtalan vagy. Ha folyton panaszkodsz, az csak azt árulja el rólad, hogy nem a megoldást keresed, és nem is akarod megoldani a problémát. Legyél kedves, és pozitív!

Hozzászólások:

2 thoughts on “A BOLDOGTALAN EMBEREK 5 SZOKÁSA!”

Comments are closed.