7 igazságtalanság, amit csak a magas lányok élnek át Az élet 170 centi felett!

Ha magasabb vagy az átlagnál, tudod, miről beszélünk.

 

Az európai nők átlagos testmagassága 160 centiméter körül van. Aki ennél tíz centivel magasabb, már bőven a magas nők táborát erősíti, ha pedig ennél is többet mutat a mérőszalag, még bonyolultabb az élet. Ha eltérsz az átlagtól, szinte naponta olyan megkülönböztetésekkel szembesülhetsz, amit egy 165 centis nő sohasem él át ? még jó, hogy egy idő után ezeket megtanulod kellő humorral kezelni. Összegyűjtöttük a hét leggyakoribb igazságtalanságot, amit csak egy magas lány érthet meg!

magastini9

1. Míg a barátnőid nagy része azon problémázik, hogy nem kapnak magukra olyan farmert, amit ne kellene felhajtani, te örülsz, ha nem rövid az újonnan vásárolt nadrág, ami mindenhol máshol tökéletes. A miniruhák pedig leginkább felsőnek illenek be rajtad.

2. A pártalálás sem egyszerű, és bár a szerelem nem méret kérdése, mégis örülsz, ha olyan pasit találsz, aki cipőben is legalább olyan magas, mint te.

3. Úgy érzed, a magas sarkú cipőt nem neked találták ki. Amúgy is kitűnsz a tömegből, de ha felveszel egy ilyen topánt, kellemetlenül érzed magad a sok pici barátnő között.

4. Jóindulatú ismerősök és ismeretlenek előszeretettel viccelődnek rajtad, szeretnek olyan jelzőkkel illetni, mint az égimeszelő, és legalább egyszer már biztosan feltették neked a kérdést, hogy ugyan kosarazol-e.

5. Ugyanilyen ismerős a kérdés, hogy miért nem modellkedsz. Ez tulajdonképpen még hízelgő is lehetne, de nem akkor, amikor véresen komolyan kérdezik, és nem értik meg a válaszodat.

6. A csoportképeken mindig a hátsó sorba kényszerülsz, vagy ha mégsem, rogyasztanod kell, hogy ne takard ki a többieket.

7. Ha lefogysz, mindenki túl vékonynak titulál, és az egészségedről érdeklődik, ha viszont felszedsz néhány kilót, nagydarabnak érzed magad.

Hozzászólások: