Házi keverék, amivel 7 nap alatt patyolat tiszta lesz a bélrendszer, és beindul a súlyvesztés is

Sokan vagyonokat fizetnek a szakértőknek a vastagbéltisztító kezelésekért, amelyek nem is túl kellemesek, hiszen ismeretlen emberek foglalkoznak a legintimebb testrészeiddel a során.

A vastagbélben tárolt méreganyagok számos egészségügyi gondot, betegséget, rossz állapotot okoznak, és bizonyos kor után ezek jelenléte szinte bizonyos, ha nem étkeztél megfelelően egész életedben.

Nem is hinnéd, hogy gyulladásokat, ízületi gondokat, depressziót, migrént, állandó fáradtságot, és természetesen tisztátalan bőrt pattanásokat is előidézhetnek a vastagbélben a salakanyagok. Itt egy egyszerű módszer, amivel 7 nap alatt kitisztíthatod patyolat tisztára a vastagbeledet. A salaktalanító kúra nem lesz megterhelő, mivel csak egy jóízű házi szert kell enned hozzá.

Hozzávalók:

  • 2 tk chia mag
  • 2 tk lenmag
  • 1 alma
  • 1 citrom leve
  • 400 ml víz

Hát napon át készíts ennyiből egy adagnyit frissen.

Elkészítése:

Az alapanyagoakt helyezd turmixgépbe és keverd össze. A paszta felét idd meg reggeli előtt, a másik felét ebéd után fogyaszd el. 7 napon át minden nap vegyél be, és látni fogod, hogy a tested kitisztul. A méregtelenítés nem halogatható tovább, ha szeretnéd megőrizni az egészséged és a súlyod.

Hozzászólások: