7 hétköznapi dolog, amitől kétszer olyan dús lesz a hajad!!!

A következő finomságokat iktasd be a mindennapi étrendedbe, ha dús hajkoronát szeretnél.

Ősszel és télen sajnos hullik a haj, ami mindenkinek kellemetlen, de ha egyébként sem dús a frizurád, még több bosszúságot okoz. Érdemes odafigyelni arra, hogy mit eszel, mert a táplálkozásod is befolyásolja tincseid állapotát. Ha az alábbi finomságokat beiktatod az étrendedbe, a hajad megerősödik, ezáltal dúsabbnak tűnik majd, és a hajhullást is csökkentheted, majd megállítod.

haj1

1. Nemcsak a dióolaj és a diófalevél, de maga a dió is jótékony hatással van a fürtökre. Már naponta egy kis mennyiség is változást hozhat.

2. Fogyassz teljes kiőrlésű gabonákból készült ételeket, mert a bennük található szelén létfontosságú a dús, egészséges és erős haj szempontjából.

3. Az A-vitamin nagyon fontos, de elővitaminja, a béta-karotin is legalább annyira lényeges, ez a sütőtökben megtalálható.

4. Az almában a legtöbb vitamin megtalálható, amire a hajnak szüksége van, ezért minden nap fogyassz el legalább egy szemet!

5. A B-vitaminok a legfontosabbak közé tartoznak a haj számára, az élesztő pedig remek B-vitamin-forrás.

6. Talán nem is gondolnád, de a C-vitamin a haj egészségéért is felelős. Egyél sok narancsot, ami télen a legjobb természetes forrása!

7. A tojás nemcsak remek E-vitamin-forrás, de magas fehérjetartalma miatt a hajhullást is megállítja.

Hozzászólások: