7 étel, amit ne fogyassz mielőtt ágyba viszed a párod!

A következő ételek bajt okozhatnak aktus közben, ha a légyottot megelőzően fogyasztod azokat. Lássuk, mi kerül tiltólistára?

piros_lepedo

Bab

Tuti nem lep meg, hogy a bab nem éppen a legkecsegtetőbb szerelmi étek, mivel sokaknál haspuffadást és makacs szellentést okoz. 

Mesterséges édesítő

Mást se hallasz lépten-nyomon, mint hogy a finomított cukor mennyire egészségtelen. Most pedig kiderül, hogy az energiamentes pótlószer sem teljesen kóser? Nos, ennek oka, hogy nehezen emészthető művi összetevők vannak benne, például a szorbitol. 

Brokkoli

A haspuffadás első számú okozói a brokkoli, a karfiol és a kelbimbó, melyek a babhoz hasonlóan egyfajta ?gonosz? cukrot rejtenek ? derül ki a Johns Hopkins Egyetem kutatásából. 

Vörös hús

A steak jól hangzik egy romantikus vacsorához, ám a zsíros hússzelet ötödik sebességfokozatba kapcsolja az emésztésed ? annak minden előnyével és hátrányával. 

Medvecukor

Talán furcsán hangzik, de a benne lévő édesgyökér miatt mindkét nemnél befolyásolja a hormonháztartás egyensúlyát

Sajt

Becslések szerint a világ népességének háromnegyede laktóz-intoleráns, azaz tejcukor-érzékeny valamilyen szinten. Ez azt jelenti, hogy enyhe vagy súlyos emésztőrendszeri tüneteket tapasztal a tejtermékek fogyasztását követően. 

Hozzászólások:

One thought on “7 étel, amit ne fogyassz mielőtt ágyba viszed a párod!”

Comments are closed.