6 jele, hogy ideje szakítani

szakitas1-300x336

Minden párkapcsolatban eljön egyszer az a pont, amikor hirtelen azon vesszük észre magunkat, hogy valami már régóta megváltozott.

Próbáljuk agyban visszapörgetni az időt, hogy hol ronthattuk el, vagy inkább az egyszerűbb megoldást választjuk, vagyis a másik felet okoljuk mindenért. Egy-egy kisebb-rövidebb szünet képes megoldani a problémákat, lecsillapítani a kedélyeket, és utána minden olyan, mint az elején. Vannak azonban olyan szituációk, amikor már nincs esély az újrakezdésre, és önmagunk megóvása érdekében a legjobb, ha pontot teszünk a végére.

Nagyon kevesen ismerik fel azonban a jeleket, így segítséget nyújtunk most ehhez!

Folyamatos veszekedések

Nem telik el úgy nap, hogy valamin ne kapnátok össze. Nem lényeges a a vita tárgya, sokkal fontosabb annak formája. Ha erős idegállapotba jövünk, és enyhébb undor, erősebb harag alakul ki, akkor lehet itt az ideje külön utakra menni.

Akaratok ütközése

Semmiben nem értetek szinte egyet, és egy egyszerű kérdésre sem tudtok kompromisszumot hozni. Nem tudjátok elfogadni egymás akaratát és döntéseit, az élet semmilyen terén nem találjátok már az összhangot. Nem a másik fél változott meg, hanem a kapcsolat.

Több flört

Jobban érzitek magatokat más személy társaságában, mint szerelmetekében. Olyankor önfeledtebb, vidámabb, boldogabb hormonok lesznek úrrá rajtatok. Amint melletek van párotok megmagyarázhatatlan stressz és feszültség lesz úrrá rajtatok. Na ekkor már érdemes elgondolkodni a szakításon.

Zavarás

Amit korábban imádtunk párunkban, az már idegesít, és kegyetlenül zavar? Ez is azt tükrözi, hogy már megváltoztak az érzések, és lehet nem ártana egy kis szünet és egyedüllét.

Unalmas esték

Egyikőtök a tv-t, másik a telefont vagy a könyvet bújja. Nincs már vonzalom, eszetekbe sem jut egymáshoz bújni, vagy szerelmeskedni. Olyanok vagytok, mint a testvérek egymás számára, akikben fel sem merül az egymás iránti vonzalom, szó szerint nem vesztek tudomást a másikról.

Pillantások

Egyre többször szemezünk idegenekkel, intézünk mosolyt másokra. Zavarba tud hozni valaki más, és hirtelen fellépő, bizsergő érzést vált ki belőlünk. Na ekkor már nincs szükségünk arra, hogy kapcsolatban éljünk.

Hozzászólások:

One thought on “6 jele, hogy ideje szakítani”

Comments are closed.