Niki 25 kg-t fogyott ezzel a technikával

Az alaprecept egyszerű:

zárd ki a szénhidrátokat az életedből és kezdj el sportolni!
Ez Norbi módszerének a lényege. Kivétel nélkül mindenkiknél működik! A cukorról leszokni persze nem egyszerű, sőt, a cukorfüggőknek olykor pokoli nehéz, de nem lehetetlen, mutatjuk a példákat! Nem véletlenül határozzák el oly sokan az újévben az életmódváltást és a fogyást! Azok akiknek sikerült, új külsejükkel nemcsak csinosabbak és boldogabbak a szerelemben, hanem gyökeresen megváltozik az életük. Melléjük szegődik a siker!Könnyebben érvényesülnek a munkaterületükön. És ami nagyon fontos: sokkal nagyobb bizalommal fordulnak felé az emberek!


Ez is érdekelhet:
Édesszájú vagy? A legjobb 5 tipp, hogy leszokj a cukorról!
1. ÁCS NIKI: – 62 kg!

“Egy bombanő képe mellé kiragasztottam a hűtőre a sajátomat, ez inspirált”

Pusztakovácsiban, ahol Niki felnőtt, másképp volt kérdés, ha valaki túlsúlyos. “Ne adj enni a lánynak, akkora már, mint egy disznó!” Niki ilyen verbális megaláztatások közt nőtt fel, bánatában csak hízott, rettenetes kövéren zárta a kamaszkort. “Egy nap aztán belenéztem a tükörbe és elsírtam magam. Ott és akkor elhatároztam, hogy igenis lefogyok! Eleinte nem hitte el senki, pedig születésnapomra szobabicajt és futópadot kértem. Aztán beszereztem a Duci tornás DVD-ket, elkezdtem otthon tornázni. Átálltam az Update táplálkozásra, elhagytam a lisztes/cukros ételeket. Ma már sok zöldséget és húst eszek. Megvettem a könyveket, recepteket vadásztam.

Kitettem a hűtőre egy régi képet magamról és egy másikat egy általam szépnek vélt lányról, így mindig csak a cél lebegett a szemem előtt, és a régi fotóm pedig elriasztott a zugevéstől.

fogy

Közben elszánt lettem, saját eredményeim segítettek, hogy kitartó legyek.” A változás döbbenetes, nézzétek:

Hozzászólások:

2 thoughts on “Niki 25 kg-t fogyott ezzel a technikával”

Comments are closed.