6 dolog, amit egy párkapcsolatban elvár egy férfi

 

A férfiaknak feláll a hátukon a szőr, ha mindent agyon kell magyarázniuk. Elvárják ugyanis, hogy a nő “azonnal” megértse, mi a “dolga” a párkapcsolatban. És hogy mi az, amit akar a teremtés koronája? Eláruljuk. Ha biztosra akarsz menni, nem árt, ha néhány dolgot ” igazán nem olyan sok ” úgy teszel, ahogy azt a partnered szeretné. A férfiak kívánságai.

gallery_big_man_and_woman_friendship-300x336

Én legyek a férfi, ne ő!

  • Nem szeretem a túl önálló nőket. Még ha meg is tud oldani egy problémát, akkor is kérje a segítségemet, mert különben feleslegesnek érzem magam mellette, és ez a potenciámra is kihat. És még valami. Ha én csinálok valamit, akkor ne álljon ott fölöttem, mint egy ellenőr. Ha elvégeztem a kívánt dolgot, utána dicsérjen meg. (Gábor, 39 éves férfi, kapcsolatban)

Mondja meg, mit akar, ne kelljen találgatni

  • Ne kelljen találós kérdést játszanunk, mondja meg a párom, amit szeretne! Ha a barátnőm azt mondja, légy szíves, tedd meg ezt meg ezt, én boldogan megteszem, és mindenki örül. De ha ül a sarokban és duzzog, amiért nem tettem meg azt, amit nem is kért, mert nem találtam ki magamtól? Na, hát ilyenkor megüt a guta. (Tamás, 37 éves, élettársi kapcsolatban él).

Értse meg, ha nem akarok beszélgetni!

  • Mi férfiak is beszélünk, de szerintem a nők egyenesen kényszeres vágyat éreznek arra, hogy kibeszélni a problémáikat. A pasiknak elég, ha békén hagyják őket, és megoldják maguk. Kimondottan idegesít, ha egy nő pszichológust játszik és analizál. Elég, ha csendben mellém ül és megölel. (Zsolt, 30 éves, házas)

Ha kikéri a tanácsom, fogadja is meg!

  • Bizonyára sokaknak ismerős a történet. A barátnőm jó ideje panaszkodik a gondjairól, én néhány perc alatt megmondom neki a megoldást, de ő csak panaszkodik tovább. Mintha nem is a probléma lenne a lényeg, hanem a beszéd és a panaszkodás. Ha megoldást mondok, és nem fogadja meg, olyan, mintha lehülyézne. Akkor miért is vagyunk együtt?? (Csaba, 36 éves nős férfi)

Ne kelljen mindent megmagyaráznom!

  • Ha jó ideje együtt vagyunk már, elvárom, hogy ne kelljen valamit körmondatokban megmagyarázni a páromnak. Az a legjobb, ha fél szavakból is érti, miről beszélek. Ehhez persze nagy összhangra van szükség, nagyjából azonos korra, intelligenciára, azonos gyökerekre. Nagyon utálom, ha mindent agyon kell magyaráznom. (István, 46 éves, elvált férfi).

Egy nő mindig legyen nő!

  • Legyen meleg, odaadó, tudjon nevetni és sírni, keressen védelmet a férfiban? bennem, Legyen otthon is szexis, csinos, adjon magára, tudjon odaadással ölelni, képes legyen megfőzni egy ebédet és lehetőleg ne mártír képpel, ugyanakkor őrizze meg a tartását, büszkeségét. Ez az alap, minden más csak ezután következhet.

Hozzászólások:

7 thoughts on “6 dolog, amit egy párkapcsolatban elvár egy férfi”

Comments are closed.