5 női csillagjegy, akik nem engedik, hogy a férfiak irányítsák őket

Ők a legerősebb nők!

1. Kos

Ha körülötte darabokra hullik a világ, akkor is ott van a szeretteiért, és nem hagyja, hogy kétségbe essenek. Született vezető, aki a legnagyobb természetességgel oldja meg a problémákat. Egy igazi harcos, egy túlélő. Ha mégis akad olyan férfi, aki le akarja törni a szarvait és megsemmisíteni az önbizalmát, ha túlfeszíti a húrt, a Kos őt fogja megsemmisíteni.

2. Bika

A Bika nő valóban érzékeny, és engedelmes, de eléggé kontrollmániás. Ő az, aki szereti kezében tartani a dolgokat, és élvezi is az irányítást. Nem lehet megváltoztatni őt, és ha valamit elhatározott, a céljától sem eltántorítható. Még a legjóképűbb pasi sem fogja őt igába hajtani, és uralkodni fölötte.

3. Ikrek

A legérzékenyebb és legérzelmesebb csillagjegy. Sokan gondolják róla, hogy minden élethelyzetben ilyen. De tévednek. Ugyanis hajlandó úgy tenni, mint aki fölött uralkodni lehet. Az a taktikája a személyiségét semmibe vevőkkel szemben, hogy abban a hitben hagyja őket, miszerint a pasi a főnök. Erős nő, aki nem adja alább.

4. Nyilas

A szabadsága mindennél fontosabb a világon. Gondolkodás nélkül dobja, aki nem képes azonosulni a céljaival. A saját kárán tanulta meg, mennyit ér a függetlensége. Bármilyen szupernek is tűnik egy kapcsolat, ha veszélyben a szabadsága, nem kérdéses, hogy nem élete párja érkezett meg. Nem tűri, ha a férfi megkérdőjelezi a döntései helyességét, és a legtöbbször igaza is van. Hamar felismeri, ha valaki őszintétlenséggel akarja magához édesgetni, és a manipuláció első jeleire már véget is vet a kapcsolatnak. Erős nő, aki nem adja alább.

5. Bak

A jegy szülötte elképesztő önuralommal rendelkezik. Semmi esély rá, hogy meghallgasson másokat, ha csak a legkisebb jelét látja, hogy valaki a véleményét akarja ráerőltetni. Szereti ő irányítani a dolgokat, szeret vezetőként létezni.Amivel a legjobban felidegesíthető, ha a háta mögött szervezkedve segíteni próbálnak neki, vagy valaki mással helyettesíteni őt. Mindenre képes egyedül is, sokkal jobban bárkinél.

Hozzászólások: