5 jel, hogy Ő az igazi

Úgy érzed, megtaláltad életed szerelmét és szinte teljesen biztos vagy benne, hogy ő a nagy Ő? Több mint egy átlagos kapcsolat? De honnan is lehetsz biztos az érzéseidben? Most elmondjuk, hogy mik azok a jelek ,amellyel biztosra mehetsz!

44397.w

1. Ez valami más!
Már a kapcsolat kezdete óta úgy érzed, hogy ő az igazi, és ami köztetek van, az nem mindennapi. Érdemes hallgatni azokra a bizonyos női megérzésekre, mert a legtöbb esetben nem hazudik. Ha tényleg úgy érzed ez teljesen más mint a korábbi kapcsolataid és a párod mindent megtesz érted, akkor becsüld meg nagyon, mert manapság egyre ritkább az ilyen!
2. Érted mindent!
Mint minden kapcsolatban köztetek is akadnak konfliktusok vagy szokások amelyek beleszólnak a dolgaitokba. De ő mégis képes erre oda figyelni vagy elhagyni ezeket, hogy közöttetek minden tökéletesen működjön! De azért azt se felejtsd el, hogy ne akard a másikat megváltoztatni teljesen, úgy szeresd és fogadd el, ahogy van!
3. Legjobb barátai vagytok egymásnak!
Nem csak igazi szerelmespárként tudtok egymással viselkedni, hanem sokszor olyanok vagytok, mint két jó barát. Képesek vagytok egymás hibáin nevetni és megnevettetni a másikat. Nem szégyenled felvállalni önmagad és megosztani egymással a hétköznapi problémáitokat.
4. Támogatjátok egymást!
Nem féltek megosztani egymással az álmaitokat, vágyaitokat, sőt, támogatjátok a másikat azok megvalósításában. Nagyon fontos, hogy egy párkapcsolatban tudd, mindig számíthatsz a másikra.
5. A bizonyos ?MI? és a jövő!
Mióta együtt vagytok a ?mi? szóhasználatot használja, és a programok nagy részében is kettőtökre gondol automatikusan. Sőt, ha még a jövőbeli terveiben is szerepelsz. Mindenképpen hosszútávra tervez és szeretné, hogy az élete része legyél még nagyon sokáig!

Hozzászólások: