KEVERJ ÖSSZE OLÍVAOLAJAT CITROMLÉVEL, ÉS MEGTALÁLTAD AZ ÖRÖK ÉLET KULCSÁT!

Helló, hogy vagy ma? Nos, ez egy egyszerű kérdés – de ha kimerült vagy minden reggel, és nincs energiád semmihez, akkor jó helyen jársz. Itt a megoldás a panaszodra!

Akkor feltétlenül próbáld ezt a házi orvosságot!
Ez megtisztítja a testet minden káros méreganyagtól, hihetetlenül felfrissít és feltölt energiával!

A szakértők szerint sok ember a világon használja ezt a keveréket ősidők óta – számos egészségügyi probléma kezelésére. 

 

Olívaolaj – ez szuper egészséges olaj alapvető része a mediterrán étrendnek. Ez a csodálatos olaj biztosítja az esszenciális zsírsavakat, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy például az úgynevezett rossz koleszterinnel szemben ellen hasson; és egy kiváló módja annak, hogy megtisztítsuk a testet a toxinoktól. Ez az úgynevezett folyékony arany volt a görögök és a rómaiak legfontosabb eledele.

screenshot_1-1

Citrom – nos, nyugodtan kijelenthetjük, hogy a citrom az egyik legegészségesebb gyümölcs a világon. Sok egészséges tápanyagot, vitamint, antioxidánsokat és nyújthat a testnek.

Azt is kell tudni, hogy az olívaolaj és citrom együtt még hatékonyabb a különböző egészségügyi panaszok ellen.

A következő egészségügyi problémákat oldja meg a keverék

  1. Székrekedés

Hogyan is működik ez – nos, ha kombinálják olívaolaj citrommal, akkor, hogy egy erős kenőanyag az emésztőrendszer nyálkahártya számára és aktiválja a a máj és az epehólyag működését. Azt is kell tudni, hogy ez az egyszerű, de rendkívül hatékony szer megvéd bennünket belülről, egy erős antioxidáns, képes megszabadítani a méreganyagoktól, tisztítja a szervezetet. Mindez aktiválja az emésztést, és segít felszámolni a salakanyagokat.

  1. Keringési problémák

Mint már említettük, ez szuper egészséges olaj tele van zsírsavakkal, amelyek rendkívül fontosak a szervezet számára, csökkentik a felesleges rossz koleszterin szintjét. Ez a keverék is erőteljes gyógyító tulajdonságokkal bír – ami azt jelenti, hogy nagyon hasznos, a szív- és érrendszeri problémák ellen.

  1. Reumatikus problémák

Az olívaolaj-citrom kombó erős gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik. ami azt jelenti, hogy ha naponta éhgyomorra fogyasztjuk, ez segíthet az ízületi fájdalom ellen.

  1. Az epe, a máj orvossága

Ha fogyasztod ez a keveréket reggel, éhgyomorra, ez segíthet megelőzni a mérgezést .Alkoholfogyasztás után a citrom, olíva olaj és a víz keveréke egy órával étkezés előtt segít méregteleníteni az epehólyagot, a májat és a veséket,

Hozzászólások: