5 jel, amely arra utal, hogy nem szabad férjhez menned ehhez a férfihoz!

Amikor egy nőnek felteszik a nagy kérdést, hogy “akarsz a feleségem lenni”, bizony sokan elbizonytalanodnak. Mielőtt kimondanánk a boldogító igent, jó, ha alaposan átgondoljuk a dolgokat.

Csak akkor döntsünk úgy, hogy egy életen át ezzel az emberrel élünk, ha teljesen biztosak vagyunk benne. Ha az alábbi 5 dolog felmerül a kapcsolatunkban, akkor jó, ha nem mondunk igent.

1.Kompromisszumok

Ha úgy gondolod, hogy senki nem tudja olyan jól elvégezni a dolgokat, mint te, akkor bizony nehezen fogsz tartós kapcsolatban, házasságban élni. Mennyire fárasztó lehet, hogy a párod elmosogat, és te újra elmosod utána. Nehezen fogsz találni olyan embert, aki mindig alkalmazkodik hozzád, te is néha kell kompromisszumot köss.

2.Ha nem éri meg

Ha úgy érzed, hogy neked még egy kis szabadságra, és szórakozásra van szükséged. Úgy gondolod, nem éri meg feladd a szabadságod egy komoly kapcsolatért. Néha áldozatokat kell hozz a boldogságért az életben.

3. Nyomaszt az esküvő gondolata

Minden lány gyerekkora óta a hófehér menyasszonyi ruháról álmodik. Lehetséges, hogy téged nem érdekel a dolog, a hátadon futkorászik a hideg a ceremónia szó hallatán.

4.Nem tudod elképzelni

Ha nem tudod elképzelni, hogy egy életen át ezzel a bizonyos személlyel élj. Ha nem tudod elképzelni, hogy együtt öregedtek meg, akkor bizony érdemes átgondolni a dolgokat az “igen” előtt.

5.Független

Ha egy nagyon független személyiség vagy, leginkább kötelékek nélkül érzed jól magad, akkor valószínű nem neked való a házasság.

Hozzászólások: