5 DOLOG, AMIT SOHA NE MONDJ EGY MEZTELEN PASINAK – NAGYON KIAKAD!

Vannak dolgok, amelyeket egy férfi nem tud tolerálni, különösen, ha az ágyban kell hallania, egy érzéki együttlét után, vagy éppen előtte. Íme, néhány eset, amikor nektek, Drága Hölgyeim hallgatnotok kellene, tartani a szátokat és a vitriolos megjegyzéseiteket megtartani magatoknak.

Lássuk, mi az az 5 mondat, amelyet érdemes kerülnötök a másik feletek előtt, főképp, ha éppen meztelen.

Soha ne mondd ezt az 5 dolgot egy meztelen pasinak!

GYANTÁZNOD KELLENE

Képzeljétek el ugyanezt a mondatot a pasitok szájából – valószínűleg ugyanaz a kifejezés ülne ki az arcára, mint nektek. Ez a mondat bárki libidóját megsemmisíti, beleértve a miénket is. Tehát, a következő alkalommal próbáljátok kerülni a szőrszálhasogató témát.

PILLANAT, GYORSAN VÁLASZOLOK…

Facebookos üzenetek, SMS-ek, telefonhívások jóvátehetetlenül visszafogják az izgalmat, és tönkre teszik az estét. Éppen ezért jobb kikapcsolni a telefont vagy lenémítani, és távol tartani a hitvesi ágytól, hogy ne hűtse le a forró hangulatot. Vannak olyan pillanatok, amikor ezeknek nincs helye az életben, ugyanis nincs annál lohasztóbb, amikor életünk párja gyorsan megír egy válaszüzenetet valakinek, miközben mi azzal vagyunk elfoglalva, hogy a mennyekbe repítsük

NEM BÍROM TOVÁBB

Oké, sokszor szórakoztatok jól, amikor kedvesetek bomba robbantotta területté nyilvánította a nappalit, tele dobálva a ruháival, de valójában ettől nem jött meg a kedvetek az összebújáshoz. Talán jobb lett volna már az elején leállítani ezt a folyamatot, de ezt a mondatot igyekezzetek kerülni, ha éppen nyomulni van kedve, mert megkímélitek őt egy hideg zuhanytól.

NEM ÁRTANA EGY FALFESTÉS

Ott van a kedves, aki készen áll egész éjszaka szeretkezni veletek, ám ti nem tudtok másra gondolni, minthogy ki kellene festeni a szobát, bevásárolni, befizetni a számlákat, stb. A forró pillanatokban ki kellene kapcsolni az agyatokat, lakatot tenni a szátokra, és átadni magatokat a másiknak, a mindennapi aggodalmak és szorongások nélkül. Ne hagyjátok, hogy a mindennapi feladatok tönkretegyék a legintimebb pillanatokat.

MENNYIRE SZERETSZ?

Ennek a kérdésnek egyszerűen nincs helye egy forró éjszaka után, ráadásul teljesen felesleges egy tartós kapcsolatban. Ha szerelmesek vagytok, ez nem a legalkalmasabb pillanat a vallomásokra, ahogy arra sem, hogy párotokra átragasszátok a saját szorongásotokat és bizonytalanságotokat.

Hozzászólások: