MINDÖSSZE KÉT ÖSSZETEVŐBŐL ÁLL, DE A HATÁSA ZSENIÁLIS!

Rengeteg lánynak és nőnek meggyűlik a baja a problémás bőrrel, azon belül is leginkább a pattanásokkal, és a mitesszerekkel. Míg a pattanásokat egy kicsit nehezebb eltávolítani, addig a mitesszerektől varázsütésre megszabadulhatsz! Íme egy tökéletes módszer!

safe_image-7

Amit a legtöbb nő elfelejt, azaz, hogy pattanásos/mitesszeres bőr esetében elsősorban az életmódon, illetve a tisztálkodási szokásokon kell változtatni, legalábbis a legtöbb esetben.

Meg kell találni a probléma gyökerét, és azt kezelni, ahelyett, hogy csupán felületi kezeléssel próbálkoznánk, ugyanis az csak rövid távú megoldás. Viszont gyors megoldásnak, vészhelyzetben a következő mitesszereltávolító módszer sokat segíthet!

Hozzávalók:

-1 evőkanál ízesítetlen zselatin

-1-2 evőkanál tej

Elkészítés:

Fogj egy keverő edényt, vagy tálat, tegyél bele egy evőkanál zselatint, majd 1-2 evőkanál tejet. Jól keverd össze a két hozzávalót, majd tedd be a mikróba 10-15 másodpercre. Még melegen kend fel az arcod teljes felületére, és hagyd megszáradni. 15 perc után elkezdheted az egyik szélénél az egész maszkot lefejteni, és már kész is vagy!

Hozzászólások: